whatsapp

Güncel

GEBZE KONAK, KOCAELİ AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ’Nİ AĞIRLADI

Konak Hastanesi Gebze’nin, Kocaeli Aile Hekimleri Derneği’ni (KAHED) ağırladığı kokteylde Aile Sağlığı Merkezi hekimlerinin güncel sorunları konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

24 Kasım 2016 Saat: 08:52
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.650 kez okunmuştur

GEBZE KONAK, KOCAELİ AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ’Nİ AĞIRLADI
GEBZE KONAK, KOCAELİ AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ’Nİ AĞIRLADI

Konak Hastanesi Gebze, Kocaeli Aile Hekimleri Derneği’ni 18 Ekim Cuma günü düzenlendiği bir kokteylde ağırladı. Konak Hastaneleri Gebze Genel Koordinatörü Dr. Yahya Yazıcı’nın ev sahipliğinde düzenlenen kokteylde Konak Hastaneleri ile ilgili kısa bir tanıtım yapılırken Aile Sağlığı Merkez hekimlerinin güncel sorunları ve çözümlerine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.Konak Hastaneleri olarak tüm aile hekimlerinin yanında olduklarını ifade eden Konak Hastaneleri Gebze Genel Koordinatörü Dr. Yahya Yazıcı “Kurucuları doktorlar olan Konak Hastaneleri Grubu olarak düzenlediğimiz bu tip etkinliklerle tüm hekimlerimizin güncel sağlık mevzuatından, sağlık alanında gelişmelere kadar pek çok konuda bilgi almasına vesile oluyoruz. Konak Hastaneleri olarak her biri çok değerli Hekim arkadaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz ”dedi.

Özel Konak Hastaneleri Hakkında

1995 yılında İzmit'te kurulan Konak Hastaneleri, sahip olduğu seçkin kadrosu ile dünya standartlarında hizmet veren A Sınıfı bir hastanedir. Yatırımlarını günden güne genişleten Konak Hastaneleri 2013 yılında bünyesine kattığı Gebze Tıp Merkezi'ni 2015 yılında A Sınıf hastane olarak hizmete aldı. 2014 yılında hizmete giren Gölcük Aile Konak Hastanesi ile yapmış olduğu aynı yıl Adapazarı'nda bünyesine kattığı Konak Tıp Merkezi ile 2016 yılında 4. büyük hastanesinin açılışı için hazırlanmaktadır.

Bina yatırımlarının yanı sıra hasta odaklı yaklaşımı, seçkin hekim kadrosu, sağlık personeli, tıbbi altyapısı, teknolojisi ve hizmet kalitesi ile yenilikler getiren Konak Hastaneleri 128 Kesit BT Koroner (Sanal) Anjiyo, Kolon Hidroterapi, Kardiyak Rehabilitasyon, Uyku Laboratuvarı, gibi hizmetleri de verebilmektedir. Kocaeli'nin ilk özel Tüp Bebek Ünitesi ile sağlığın daima yanında olmaya devam ediyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑