whatsapp

Güncel

Gebze’li çocuk yazar Can Bartu’ya yoğun ilgi

Gebze Belediyesinin Gebze Kent Meydanında “Kitap için bi Mola” sloganıyla açtığı 2024 Kitap Fuar’ında Gebze’li çocuk yazar Can Bartu Arslantürk herkesin ilgi odağı oldu.

20 Ekim 2024 Saat: 13:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 290 kez okunmuştur

Gebze’li çocuk yazar Can Bartu’ya yoğun ilgi
Gebze’li çocuk yazar Can Bartu’ya yoğun ilgi

www.yedincigunhaber.com 7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

ZİYARETÇİLERDEN YOĞUN İLGİ

Gebze Belediyesinin Gebze kent meydanında gerçekleşen kitap fuarına davet edilen Gebze’li çocuk yazar Can Bartu Arslantürk ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

CAN BARTU HERKESE TEŞEKKÜR ETTi

Geleceğin bilim adamı, başarılarıyla öğrenim gördüğü okullarda adından söz ettiren Gebze'nin gururu çocuk yazar Can Bartu Arslantürk 3.Kitabını okurları için imzaladığı fuarda yaşlısı genci ziyaretleri ile kendisini onurlandıran aile yakınlarına, öğretmen ve öğrenci arkadaşlarına ve ailelerine desteklerinden ötürü herkese teşekkür etti. Gebze’li dahi, çocuk yazar Can Bartu Arslantürk kitapları hakkında okurlarına bilgi verdi herkesin mutlaka kitap okumasını önerdi.

ÖĞRETMENLERİNİN MUTLU ANI

Gebze Kitap fuarının en genç yazarı dahi çocuk Can Bartu Arslantürk’ü imza töreninde ziyaret eden ilk okul öğretmeni, okul müdürü ve sınıf öğretmeni duygu dolu anlar yaşadı mutluluklarını gizleyemeyen öğretmenleri 3.Kitabını imzalayan Can Bartu’dan övgüyle söz ettiler.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑