whatsapp

Güncel

‘GEBZE’NİN SORUNLARINI BİLİYORUM’ ,

AKP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Tahir Büyükakın, “Gebze’nin sorunlarını biliyorum.” dedi.

30 Kasım 2018 Saat: 17:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.587 kez okunmuştur

‘GEBZE’NİN SORUNLARINI BİLİYORUM’ ,
‘GEBZE’NİN SORUNLARINI BİLİYORUM’ ,

AKP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Tahir Büyükakın teşkilatlarla tanışma toplantısı kapsamında dün AKP Gebze İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette AKP Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, AKP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Tahir Büyükakın, Gebze ilçe başkanı İrfan Ayar, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AKP Gebze Belediyesi Başkan aday adayları, il ve ilçe yöneticileri ile partililer hazır bulundu. Ziyarette ilk olarak AKP Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, “Gebze olarak aday adaylık sürecini yürütüyoruz. 24 aday adayımız var. Aday adaylarımızla birlikte partimizin ilkesi doğrultusunda sürreci yürütüyoruz. Yönetime geldiğimizde üye sayımız 37 bin idi. 11 ayda 49 bine ulaştık. Hedefimiz 50 bin üye yapmak. 22 merkez mahalle, 18 köy mahalle ile tüm teşkilatlarını tamamlayarak seçime hazırız.” dedi.

ÖNEMLİ OLAN PARTİMİZ VE DAVAMIZ

AKP’li Ayar’ın ardından Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de bir selamlama konuşması yaptı. Köşker’in ardından AKP Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy konuşarak, “Cumartesi günü cumhurbaşkanı adayımız açıklandı. O günden beri yoğun bir mesai içindeyiz. 31 Mart’ta seçimlerde 13-0 yapmak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Gebze’de ve büyükşehirde 2014 seçimlerinde aldığımız oyu artıracağız. Bizim için önemli olan partimiz ve davamızdır.” şeklinde konuştu. Son olarak AKP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Tahir Büyükakın konuşarak, “Kadınlar evlatlarını iyi yetiştirdiğinde Fatihler, Kanuniler ve Recep Tayyip Erdoğan’lar çıkıyor.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAPACAĞIZ

Bize böyle bir liderin arkasında yürümek düşer. Kocaeli’nde doğdum büyüdüm. İzmit’te okulları okudum. Şehirde sadece 5 sene uzaklaştım. Sık sık geldim gittim. Buraya ait bir insanım. Aranızdan biriyim. Bu kentin çocuğuyum. Kocaeli’nin İzmit’ten ibaret olmadığını bilirim. Gebze’nin sorunlarını biliyorum. Her Perşembe Gebze’de olmaya devam edeceğiz. Çünkü büyükşehir modeli İstanbul ve Kocaeli’nde başlayıp yayılan bir model. Bu enerji var olduğu müddetçe çalışmaya devam edeceğiz. Liderimizin gösterdiği gönül belediyeciliği yapacağız. Oyumuzu daha da artırarak bu seçimden çıkacağız.” dedi. Yapılan konuşmaların ardından toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑