whatsapp

Güncel

GEBZE SALLANDI 6.0

Bugün saat 14.00'de İstanbul Silivri açıklarında meydana gelen sarsıntının başta Gebze olmak üzere ilçemizin birçok yerinde hissedildiği öğrenildi. Şiddetli deprem Sakarya, Kocaeli ve Bursa gibi çevre illerde de hissedildi.

26 Eylül 2019 Saat: 14:13
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.490 kez okunmuştur

GEBZE SALLANDI 6.0
GEBZE SALLANDI 6.0

Son dakika haberine göre İstanbul'da saat 14.00'te deprem oldu. Şiddetli deprem sonrası telefon hatları kesildi. Deprem yaklaşık 10-15 saniye kadar sürdü. Avrupa Akdeniz Sismolojisi'ne göre şiddeti 5.9 olarak kaydedilen depremin derinliği ise 12 km olarak tespit edildi. Kandilli'den yapılan açıklamada depremin şiddeti ilk olarak 5.7 olarak duyuruldu, daha sonra ise 6.0 olarak güncellendi. AFAD ise depremin şiddetini 5.8 olarak duyurdu.

Bölgemizde şiddetli şekilde hissedilen ve büyüklüğü 5.9 olduğu belirtilen deprem anında haberleşme tamamen durdu. Panikleyen vatandaşlar sokağa çıkarak beklemeye başladı. Şiddetli deprem Sakarya, Kocaeli ve Bursa gibi çevre illerde de hissedildi.

Kandilli Rasathanesi önce depremin büyüklüğünü 5.7 olarak sonra ise 6 olarak açıkladı. Depremin merkez üssü Silivri açıkları.

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑