whatsapp

Yaşam

GEBZE TRABZONLULAR İFTARDA BULUŞACAK

“Gebze Trabzonlular Derneği” hemşerileri ve tüm dostları ile iftar yemeğinde buluşacak.Necdet Demirtaş başkanlığında bir araya gelen “Gebze Trabzonlular Derneği” yönetim kurulu 19 Haziran Pazar günü yapılacak olan iftar programı

18 Haziran 2016 Saat: 12:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.708 kez okunmuştur

GEBZE TRABZONLULAR İFTARDA BULUŞACAK
GEBZE TRABZONLULAR İFTARDA BULUŞACAK

Başkan Necdet Demirtaş yaptığı açıklamada “Mübarek Ramazan nedeniyle ilk çalışmalarımız sosyal yardımlar konusunda oldu. Gebze’mizdeki yardıma muhtaç aileleri, hayırseverlerimiz ile buluşturmak istedik. Birçok hayırseverimizin gönülden verdiği erzakları, kapılarının çalınmasını bekleyen, bizi de düşünen bir dost vardır diye yol gözleyen ailelere ulaştırdık. Bu konuda gönül zenginliğini gösteren hemşerilerime ve gece gündüz çalışan gençlik ve kadın kollarımıza teşekkür ederim.

 

Ramazanda ikinci önemli faaliyetimizde hemşerilerimizi, dostlarımızı ve Gebzelileri bir sofra etrafında ekmeğini, yüreğini, sevgisini, birliğini, beraberliğini bütün Gebze ile paylaşacakları iftar yemeğimiz olacak. Biz bu program ile sadece yemek içmek değil tüm dostlarımız ile elele vererek Gebze’miz için, Türkiye’miz için güç birliği yapmaktır. Bütün dostlarımızı 19 Haziran Pazar günü Demirtaş Düğün Salonunda yapacağımız iftara davet ediyoruz.”

 

“Gebze Trabzonlular Derneği” iftarı 19 Haziran 2016 Pazar günü Demirtaş Düğün Salonunda yapılacaktır.

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑