whatsapp

Güncel

GEBZELİ ÖĞRETMEN DEDEYE ŞAMPİYONLUK HEDİYESİ

Denizli’de Bahçeşehir koleji 6 sınıf öğrencisi Fatih Cihan, Karate turnuvasında komite dalında rakiplerini yenerek ikincilik kürsüsüne çıkmayı başardı.

25 Ocak 2019 Saat: 15:52
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.323 kez okunmuştur

GEBZELİ ÖĞRETMEN DEDEYE ŞAMPİYONLUK HEDİYESİ
GEBZELİ ÖĞRETMEN DEDEYE ŞAMPİYONLUK HEDİYESİ

Özden Demirci / 7.GÜN HABER

Denizli’de 16 ilden 650 sporcu, Eylül 2015’te şehit olan polis memuru Hasan Eser adına düzenlenen İller Arası Karate Turnuvası’nda mücadele etti. Bahçeşehir koleji 6 sınıf öğrencisi Fatih Cihan komite dalında rakiplerini yenerek ikincilik kürsüsüne çıkmayı başardı.

Doruk Spor Merkezi tarafından düzenlenen Büyükşehir, Pamukkale ve Merkezefendi Belediyeleri ile Pamukkale Üniversitesi ve Gençlik Spor il Müdürlüğünün desteklediği Şehit Polis Hasan Eser İller Arası Karate Turnuvası geride kaldı. Pamukkale Üniversitesi Spor Salonunda düzenlenen turnuvaya 16 ilden 650 sporcu katıldı. Turnuva Dünya Şampiyonu Milli Takım Antrenörü Haldun Alagaş komite, Dan Kurulu Komisyon üyesi Olcay Küçükateş ise katada verdiği seminerle başladı.

Cumartesi ve Pazar günü maçların oynandığı turnuvada 100 sıklette 450 madalya verildi. Kıyasıya maçların oynandığı turnuvada genel klasmanda birinciliği Denizli elde etti. Turnuvanın ikincisi Uşak olurken, İzmir üçüncü Aydın ise dördüncü sırayı aldı.

Gülhan Cihan

2 gün süren maçları, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile çok sayıda sporsever yakından takip etti.

Binali Demirci

Aysel Demirci

FATİH CİHAN İKİNCİLİK KÜRSÜSÜNDE

Gebze Eşrefbey İlköğretim Okulu sınıf öğretmeni Öğretmeni Binali Demirci ile GİSPİR Hastanesi hemşirelerinden Aysel Demirci’nin torunu, yine Denizli’de görev yapan öğretmenler Efkan ve Gülhan Cihan’ın oğlu Fatih, 12 yaş grubunda ikinciliği elde etti.

Bahçeşehir koleji 6 sınıf öğrencisi Fatih Cihan komite dalınde rakiplerini yenerek ikincilik kürsüsüne çıkmayı başardı.

Gebze'nin tanınmış ailelerinden Öğretmen Binali Demirci'nin torunu Fatih Cihan'nın karete müsabakasında aldığı başarı ülkemizin çeşitli illerinde yaşayan Ustagiller sülaesini mutlu etti.

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
Binali 25.01.2019 17:02
Demirci ve Cihan ailesi adına teşekkür ederiz.
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑