whatsapp

Güncel

GEBZE'NİN İL OLMASI GECİKTİ

Gebze Ticaret Odası'nın Mart ayı olağan meclis toplantısına katılan TOBB Başkan Yardımcısı Ali Kopuz, "Gebze'nin il olması vaktinin bırakın gelmesini, geç bile kalınmıştır" dedi.

1 Nisan 2016 Saat: 10:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.298 kez okunmuştur

GEBZE'NİN İL OLMASI GECİKTİ
GEBZE'NİN İL OLMASI GECİKTİ

Gebze Ticaret Odası Mart Ayı Olağan Meclis toplantısı bugün yapıldı. Toplantıya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı Ali Kopuz konuk olarak katıldı. Kopuz konuşmasında Gebze'nin il olmasının gecikmiş bir vaka olduğunu söyledi. Meclis toplantısı öncesinde Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, kütüphane haftası olması sebebiyle meclis üyelerine sürpriz yaparak kitap dağıttı. 

SOKAĞA ÇIKMAMA ALGISINI YENMELİYİZ 

Programda bir konuşma yapan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler terörün insanlar sokağa çıkmama algısı oluşturmaya çalıştığını ifade ederek şunları söyledi: “Bunlara fırsat verilmemesi gerekir. İstedikleri kadar bombalar atsınlar, Güneydoğu'da insanlar yaşamlarını sürdürmeye devam ediyor. Sokağa çıkmayın algısı yapılıyor. Biz kadere inanan insanlarız. Sizlerde iş yerinizde arkadaşlara aynı uyarıları yapın. Sokağa çıkılmasın algısını yenmeliyiz. Aynı terör eylemleri yurt dışında farklı ülkelerde de yaşandı. Rengimiz, ırkımız ayrı olsa da göz yaşımız hepimizin aynı. Terörü nerede olursa olsun kınıyoruz” diye konuştu. 

KONUYU ARAŞTIRACAĞIZ 

Gebze'ye yapılması gündeme gelen Mermerciler Fuarı ile ilgilide kısa bir değerlendirme yapan Başkan Çiler, “Mermerciler konusunu yönetimle görüştük. Bölgeye faydası olacaksa, herkesten önce biz orada önce olacağız. Ama eğer bölgemize zararları olacaksa karşısında duracağız. Konuyu ayrıntılı bir şekilde araştırıp öğreneceğiz. Buna göre tavrımızı belli edeceğiz” şeklinde konuştu. 

GEBZE’NİN İL OLMASI GECİKTİ 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı Ali Kopuz ise Gebze’ye çok yabancı olmadıklarını belirterek, “Gebze büyük bir ilçe ama dev bir şehirdir. Gebze'nin il olması vaktinin bırakın gelmesini, geç bile kalınmıştır. Türkiye'nin en gelişmiş dördüncü ilçesi Gebze. Burası aynı zamanda bir bilim ve teknoloji şehridir. 350 bin nüfusu olan Gebze'de 300 bin sigortalı çalışan olması başka hiç bir yerde görünmeyecek muazzam bir olaydır” diye konuştu. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑