whatsapp

Güncel

GEBZE'NİN KÖYLERİNE MOBESE GELİYOR

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, önceki gün Gebze’de görev yapan köy ve mahalle muhtarları ile toplantı yaptı. Köylerin sorunlarının ele alındığı toplantıda Gebze’nin köylerine MOBESE sistemi kurulması gündeme gelirken, bu pro

11 Aralık 2016 Saat: 23:24
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.361 kez okunmuştur

GEBZE'NİN KÖYLERİNE MOBESE GELİYOR
GEBZE'NİN KÖYLERİNE MOBESE GELİYOR

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, önceki gün Gebze’de görev yapan köy ve mahalle muhtarları ile toplantı yaptı. Köylerin sorunlarının ele alındığı toplantıda Gebze’nin köylerine MOBESE sistemi kurulması gündeme gelirken, bu projenin kaynağının da Valilik, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Gebze Belediyesi tarafından sağlanacağı ifade edildi.

 

Vali Güzeloğlu, Kocaeli’deki köy ve mahalle muhtarlarıyla yapmış olduğu toplantılara Gebze bölgesi ile devam etti. Gebze’deki 40  mahalle muhtarı ile toplantı yapan Vali Güzeloğlu, bir yandan muhtarların sorunlarını dinledi diğer yandan ise  gereğinin yapılması için ilgili kurum müdürlerine de talimat verdi. Muhtarlar, köy ve mahallelerindeki eksikliklere Vali Güzeloğlu’nun çözüm odaklı yaklaşımından memnuniyet duyarken, köylere MOBESE sistemi kurulacak olması da muhtarları sevindirdi. Muhtarlar ağırlıklı olarak sağlık ocağı, altyapı, eğitim, kömür yardımı gibi konularda sorunlarını anlattılar. İlgili kurumlar da, bu sorunlara yönelik notlar tuttular. Toplantıda en dikkat çekici konu ise köylere kurulacak olan MOBESE sistemiydi. Gebze’nin Mollafenari köyünde kurulması planlanan MOBESE merkezi için gerekli finansmanın ise Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze belediyesi tarafından sağlanacağı belirtildi.

 

Güzeloğlu: ”İş bitmeden mesai bitmez”

 

Toplantıda muhtarlara hitaben bir konuşma yapan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, “Temsil ettiğiniz vatandaşların talebini iletirken, gerçekleşen yatırımları da vatandaşa aktaracak, karşılıklı bir iletişimi sağlayacak en güçlü köprüsünüz. Çok çalışacağız. Hiçbir şey yarına kalmamalı. İş bitene kadar herkes bedeniyle ve beyniyle gayret edecek” diye konuştu.

 

Toplantıya, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze belediye başkanı Adnan Köşker, ilçe kurum müdürleri de katıldı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑