whatsapp

Güncel

GEBZE'YE BÜYÜK ONUR

Kütüphaneler Haftası kutlamaları yapılırken, Gebze Halk Kütüphanesi Müdiresi Tevhide Bugan, Ankara’da “En yenilikçi kütüphane” ödülünü alarak bir ilke imza attı.

31 Mart 2016 Saat: 09:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.274 kez okunmuştur

GEBZE'YE BÜYÜK ONUR
GEBZE'YE BÜYÜK ONUR

Türk Kütüphaneciler Derneği Tarafından Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nde tören düzenlendi.Törende Türkiye genelindeki başarılı kütüphanelere ödüller verilirken, Gebze Halk Kütüphanesi'ne "En yenilikçi kütüphane" ödülleri verildi. Ödülü dün Ankara’da düzenlenen törende Gebze Halk kütüphanesi Müdiresi Tevhide Bugan, Hacettepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. M. Emin Küçük’ten aldı. Gebze’nin bu ödülü ilk kez aldığını söyleyen Bugan, “Yaptığınız işlerin karşılığının fark edilmesi insanı mutlu ediyor. Ayrıca Gebze’ni isminin duyurulması adına da güzel bir ödül oldu. Çok mutlu oldum ve ödülü almamıza katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

21 BİN KİTAP SİZİ BEKLİYOR

 

 

Gebze Halk Kütüphanesi’nde göreve başladıktan sonra önemli çalışmalar yapan Tevhide Bugan, 21 bin kitabın tüm vatandaşları ve kitapseverlerin hizmetinde olduğunu söyledi. Haftanın 6 günü kitapseverlerin hizmetinde olduklarını söyleyen Bugan; “Tüm kitapseverleri, öğrencileri ve vatandaşları bu kitapları okumaya bekliyoruz. Cumartesi dahil haftanın 6 günü hizmet veriyoruz. Kütüphanemiz sadece Pazar günü hizmet veremiyor” dedi. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑