whatsapp

Güncel

GELENEKSEL 12’nci TAVLA ŞAMPİYONASI

GEBZE KANDIRALILAR DERNEĞİ’NİN GELENEKSEL TAVLA ŞAMPİYONASI BU YIL CUMHURİYET’E ATFEDİLDİ

13 Ekim 2016 Saat: 17:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.244 kez okunmuştur

GELENEKSEL 12’nci TAVLA ŞAMPİYONASI
GELENEKSEL 12’nci TAVLA ŞAMPİYONASI

Gebze Kandıralılar Derneği’nin ilki 2005 yılında düzenlenen, hiç sene aksatmadan günümüze kadar uzayan geleneksel tavla turnuvasının 12’ncisi 23 Ekim Pazar günü tekrarlanacak. Eleme usulü gerçekleşecek turnuvada ilk tur maçları 12.30’daki kura çekiminin hemen ardından başlayacak. Tek günlük turnuvada bu yılın şampiyonunun yine akşam saatlerinde belli olması bekleniyor.Toplumsal barışa ihtiyaç duyulan bir dönemde farklı meslek gruplarından oluşan yarışmacıların tam bir kaynaşma örneği sunması beklenen tavla şampiyonası,Hemen altı gün sonra kutlanacak Cumhuriyet Bayramı’na atfen bu yıl ki şampiyona “Gebze Kandıralılar Derneği Tavla Şampiyonası,Cumhuriyet Kupası” adı altında oynanacak.

 

ALTI GÜN ÖNCEDEN

 

Gebze Kandıralılar Derneği Başkanı Sedat Durmuş bu yılki şampiyonaya Cumhuriyet Kupası adını vermek için kararı bir süre önce aldıklarını belirtip, “Şampiyonayı tam gününde yani 29 Ekim Cumartesi günü düzenlemeyi uygun görmedik. Çünkü o gün doğal olarak çok sayıda kutlama etkinliği olacak. Hiçbir katılımcı adayımızı ikilemde bırakmak istemedik. 30 Ekim’i, gerisinde kalmamak için tercih etmedik. Altı gün öncesinde karar kıldık” diye konuştu.

 

KATILIM SON ÜÇ YILDIR 64 KİŞİ

 

Her yıl büyük ilgi gören ve katılımcı sayısı artan şampiyonaya bu yıl da en az 64 kişilik katılım bekleniyor.

 

KAYIT KABULLERİ BAŞLADI

 

Kayıt kabulleri şampiyonanın da gerçekleşeceği yer olan Güzeller Mahallesi, Bülbül Caddesi, 902/1 Sokak (Özel Merkez Hastanesi arka sokağı) No:7 Gebze adresindeki dernek merkezinde kabul edilecek. Derneğin (0262 – 643 81 67) numaralı telefondan da kayıt yaptırılabilecek.

 www.yedincigunhaber.com- Özden DEMİRCİ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑