whatsapp

Güncel

GENÇSİAD İFTARINA YOĞUN İLGİ

Yeni yönetimiyle adından söz ettirmeye başlayan GENÇSİAD’ın iftarı yoğun katılımla yapıldı. yoğun katılımın sağlandığı iftarda başkan Lokman Kılıç gösterilen ilgiden bir hayli memnun kalarak misafirlerine teşekkür etti.

18 Haziran 2016 Saat: 19:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.191 kez okunmuştur

GENÇSİAD İFTARINA YOĞUN İLGİ
GENÇSİAD İFTARINA YOĞUN İLGİ

 

 

  

 

Gebze Genç Sanayici ve İşadamları Derneği, Gebze Protokolünü iftar organizasyonunda ağırladı. Gençsiad’ın iftar Organizasyonunda konuklar Otele sığmadı. Gençsiad Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Kılıç ve Yönetiminin ev sahipliğinde Old Castle Otel’de yapılan iftar yemeğine çok sayıda davetli katıldı.

İFTARA PROTOKOL VE DAVETLİ AKINI

Gebze Kaymakam Vekili ve Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Haluk Görgün, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, Dilovası Ak Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut olmak üzere iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

 

  

  

YOĞUN KATILIM OLDU

İftar programında bir konuşma yapan Gençsiad Başkanı Lokman Kılıç, “Bu akşamki geleneksel iftar programına katıldığınız için herkese teşekkür ediyorum. Başı rahmet, ortası mağfiret sonu ise cehennem ateşinde kurtaran mübarek Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim cümlemizin tuttuğu oruçları ve yaptığı ibadetleri kabul etsin. Bizimle soframızda misafir olduğunuz için bereketimizi artırdığınız için hepinize yeniden teşekkür ediyorum. Oruç nasıl ki sadece aç kalmak değilse iftar da yemek yemek değildir. İftarda bir araya geldiğimizde birlikteliğimizin güçlenmesine vesile olur. Ramazan ayını tebrik ediyorum.” dedi.

  

 

BAŞKAN KILIÇ ÇITASINI YÜKELTİYOR

GENÇSİAD'ın genç ve başarılı başkanı Lokman Kılıç yaptığı her çalışma ile kentle bütünleşmeye ve kentin sorunlarını dile getirmeye, özellikle kamu oyunda yaptığı açıklamalarla kenti ve kent insanını sahiplenmeye devam ediyor. Adından sıkça söz ettiren başkan Kılıç kentin sorunlarına en çok sahip çıkan STK başkanı olduğunu her platformdan sonra yaptığı açıklamalarla gösteriyor.

DAVETLİLERE OSMANLI MACUNU

Yemek sonrası davetlilere Osmanlı macunu ikram eden GENÇSİAD Yönetimi daha sonra iş ve ticaret üzerine uzun süre bir sohbet ortamına girdiler. Başkan Kılıç basın mensuplarıylada yakından ilgilenereka macun ikram etti.

 

YEDİNCİGÜNHABER - Özden DEMİRCİ

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑