whatsapp

Güncel

GETAB TRAFİK ÇÖZÜMÜNE KADEMELİ SAAT ÖNERDİ

GETAB Gebze'de artan gerek trafik sorununa çözüm gerekse sektörel hareketlilik için kademeli saat önerisinde bulundu.

15 Nisan 2016 Saat: 15:06
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.326 kez okunmuştur

GETAB TRAFİK ÇÖZÜMÜNE KADEMELİ SAAT ÖNERDİ
GETAB TRAFİK ÇÖZÜMÜNE KADEMELİ SAAT ÖNERDİ

Gebze'de toplu taşıma sektörünün önce sivil toplum örgütü Gebze Toplu Taşımacılar Birliği - GETAB, Ankara'da bölgemiz milletvekillerine konuk oldu. Başkan Ziya Yüzbaşıoğulları ve beraberindeki heyet gerek trafik yoğunluğuna çözüm olması gerekse sektörde verimliliğin artması için kademeli saat uygulamasının hayata geçirilmesini önerdi. GETAB Başkanı Ziya Yüzbaşıoğulları ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Önder Kara, Cevat Seyran, Erol Akalın ve Numan Yıldız, Ankara temaslarında AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün ve Cemil Yaman, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'ya konuk oldu.

KADEMELİ SAAT ÖNERİSİ

GETAB Başkanı Ziya Yüzbaşıoğulları ve beraberindeki heyet Kocaeli Milletvekilleri'ne kademeli saat uygulamasının hayata geçirilmesini önerdi. Buna göre sanayi kuruluşlarında üretimde çalışanların 07.00, yönetim kademesinde çalışanların 08.00'de iş başı yapmalarını, okulların başlama saatinin de 09.00'a alınmasını öneren GETAB Başkanı Ziya Yüzbaşıoğulları paydos saatlerinin de benzer şekilde değişkenlik göstermesi gerektiğini önerdi. 

DOSYA TAKDİM ETTİLER

Yüzbaşıoğulları bu şekilde hem trafikte yığılmanın önüne geçileceğini hem de birden fazla iş alan sektör çalışanlarının verimlilik ve karlarının artacağını söyledi. GETAB Başkanı Ziya Yüzbaşıoğulları ve beraberindeki heyet milletvekillerine ayrıca Tatlıkuyu, Bölküpü, GOSB, Şekerpınar gibi kavşaklarda yaşanılan sıkıntıları, sorunları aktardı. Sektörün sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin dosyayı milletvekillerine takdim ederken birer de hediye verdi.

TEŞEKKÜR ETTİ

GETAB Başkanı Ziya Yüzbaşıoğulları, Ankara temasları üzerine yaptığı değerlendirmede parti ayırımı gözetmeksizin üç partinin milletvekillerini de ziyaret ettiklerini belirtip, "Temaslarımız çok samimi ve sıcak ortamda gerçekleşti. İktidar partisinin milletvekilleri sorunlarımızın çözümüne ve önerilemize yönelik olarak sayın valimiz ile görüşeceklerini belirtti. Tüm milletvekillerimiz her tür sorunumuzda her an arayabileceğimizi belirttiler. Son derece verimli geçen ziyaretlerimizin sonuçlarını önümüzdeki günlerde alacağımızı tahmin ediyoruz. Tüm milletvekillerimize gösterdikleri ev sahipliği, yaklaşım ve ilgilerinden ötürü teşekkür ederiz" dedi. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑