whatsapp

Güncel

GÖLCÜK'E ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Şırnak'ın Cizre ilçesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 1 özel harekat polisi Gölcüklü Bayram Özdere şehit oldu.

22 Ocak 2016 Saat: 23:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.182 kez okunmuştur

GÖLCÜK'E ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
GÖLCÜK'E ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Gölcük donanma mahallesi 7. Sokak numara 16 özdere apartmanında oturan ve bir çocuk babasi olan, Baba adı Hasan anne Adı Emine Özdere ailesine acı haber ulaştı .Haberi alan ailenin feryadı sokağı inletti. 44 yaşındaki Şehit Bayram Özdere nin Şırnak'ta görev yaptığı ve teröristlerle çıkan çatışma sonucu şehit düştüğü, Ordu il emniyet müdürlüğünde görev yapan Özdere geçici görev için gittiği Şırnak'da çıkan çatışma sonucu Şehit düştüğü öğrenildi..

Cenaze yarın görev yerinde düzenlenen törenin ardından cengiz Topel havaalanına getirilecek daha sonra gölcük merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından şehitlik mezarlığına defnedilecek deniliyor

Genelkurmay Başkanlığı’na bağlı Özel Kuvvetler ile polis ve Jandarma özel harekat timlerinin katıldığı operasyonlarda bugün ilçeden sık sık silah ve patlama sesleri yükseldi. Çatışmaların yaşandığı Hasırlı Mahallesi’nde teröristlerin düzenlediği raketatarlı saldırıda 2 uzman çavuş yaralandı. Yaralı askerler bölgede bekletilen ambulanslarla Diyarbakır Asker Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, birinin durumunun ciddi olduğu belirtildi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑