whatsapp

Eğitim

GÖRGÜN SANAYİ İŞBİRLİĞİNİ ANLATTI

KSO haziran ayı meclis toplantısına konuşmacı olarak davet edilen GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün üniversiteyi tanıtıp sanayi işbirliğine ilişkin çalışmalarını aktardı.

13 Haziran 2016 Saat: 08:06
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.674 kez okunmuştur

GÖRGÜN SANAYİ İŞBİRLİĞİNİ ANLATTI
GÖRGÜN SANAYİ İŞBİRLİĞİNİ ANLATTI

KSO haziran ayı meclis toplantısına konuşmacı olarak davet edilen GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, üniversitenin sanayi ile işbirliği içindeki çalışmalarını, akademik yapısını, kampüs olanaklarını, akademisyen ve öğrencilerin projelerini KSO üyelerine anlattı. 
Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Meclis Salonunda düzenlenen KSO haziran ayı meclis toplantısına konuşmacı olarak davet edildi. Gündem maddelerinin görüşülerek kararlar alındığı meclis toplantısında Rektör Görgün, GTÜ’yü tüm yönleri ile KSO üyelerine anlattı. Görsellerle desteklenen sunumunda Görgün, üniversite sanayi işbirliği konusunda yapılan çalışmalardan, üniversitenin akademik yapısından, verilen eğitimin ayrıntılarından, kampüs olanakları ve kampüsteki yaşamdan bahsederek GTÜ hakkında bilgi verdi. Görgün, sunumunun önemli bir bölümünü ise üniversitenin hocaları ve öğrencilerinin yaptıkları dikkat çeken buluş ve projeleri aktarmaya ayırdı. Gerek kampüs, gerek akademik yaşamı ile GTÜ’den oldukça etkilenen KSO üyesi sanayiciler, üniversite sanayi işbirliği ile ilgili atılan adımlar içinde yer almak isteklerini Görgün’e belirterek, teknolojik ve endüstriyel ihtiyaçlarını karşılayacak olan önemli projeler içinde yer almak isteklerini söylediler. 
GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün’e, sunumunun ardından KSO Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul ve KSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu tarafından çini işlemeli plaket takdim edildi. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑