whatsapp

Güncel

GÖRKEM ÇİLER MEZARI BAŞINDA ANILDI

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in 6 yıl önce geçirdiği trafik kazasında 22 yaşında hayatını kaybeden oğlu İbrahim Görkem Çiler mezarı başında okutulan mevlit ve bağışlanan dualarla anıldı.

3 Haziran 2018 Saat: 12:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.281 kez okunmuştur

GÖRKEM ÇİLER MEZARI BAŞINDA ANILDI
GÖRKEM ÇİLER MEZARI BAŞINDA ANILDI

2 Haziran 2012'de önce geçirdiği  trafik kazası sonucu yaşamını yitiren  İbrahim Görkem Çiler için Gebze Osman Yılmaz Mahallesi Mezarlığı'nda kabri başında okutulan mevlit ve bağışlanan dualarla anıldı. İbrahim Görkem’in 6. Ölüm yıldönümünde Nail Çiler ve Eşi Sevgi Çiler'i Gebzeliler yalnız bırakmadı. Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Ak parti İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Meclis Üyeleri, Gebze’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve spor kulüpleri temsilcilerinin yer aldığı anma programında duaya katılanlarla mezarlık doldu taştı. Galatasaraylı olan Görkemin mezarından sar kırmızı renkler eksik olmadı.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Hocaların okumasından sonra anma programına katılanlar için yaptığı konuuşmada kendilerini yanlız bırakmayan herkese teşekkür etti.

7.GÜN HABER -Özden DEMİRCİ

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑