whatsapp

Güncel

GÖRKEMİ MEZARI BAŞINDA ANDIK

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Sevgi Çiler çiftinin 5 yıl önce trafik kazasında vefat eden oğulları İbrahim Görkem Çiler ölüm yıl dönümü dolayısı ile Cuma akşamı mezarı başında anıldı.

5 Haziran 2017 Saat: 17:29
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.627 kez okunmuştur

GÖRKEMİ MEZARI BAŞINDA ANDIK
GÖRKEMİ MEZARI BAŞINDA ANDIK

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Sevgi Çiler çiftinin 2 Haziran 2012'de geçirdiği  trafik kazası sonucu yaşamını yitiren İbrahim Görkem Çiler 5. Ölüm yıldönümünde Gebze Osman Yılmaz Mahallesi Mezarlığı'ndaki kabri başında mevlit okutuldu.  

MEZARI BAŞINDA DUALARLA ANILDI

Programa; GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve eşi Sevgi Çiler, Gebze eski Kaymakamı Mehmet Emin Avcı, Gebze Cumhuriyet Savcısı Recep Osoydan, AK Parti Gebze ilçe Başkanı Hasan Soba, Darıca AK Parti ilçe başkanı Muzafer Bıyık,CHP Gebze ilçe Başkanı Recep Dursun, CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Darıca Eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun, Gebze Kuyumcular Derneği Başkanı Yıldıray Turan, Fırtına Trabzonsporlular Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş, Kızılay Gebze şube  Oya Tuncel,Kızılay Çayırova şube başkanı Halil Keskinoğlu, GTO Genel Sekreteri Mustafa Sekin,  GTO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile çok sayıda kişi mevlide katıldı. Okunan Kur’an ve yapılan duaların ardından kısa bir konuşma yapan GTO Başkanı Nail Çiler, tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür etti.

İFTAR SONRASI LOKMA DAĞITILDI

Görkem Çiler için  akşam ayrıca iftar sonrası Mustafa paşa Cami’nde lokma dağıtıldı. Buradaki programı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katılarak, Çiler ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

MÜSİAD FOTĞRAFINI HEDİYE ETTİ

Öte yandan Müsiad Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyelerinden Mustafa Öge, Mehmet Penbegüllü, Şerif Ali Öztürk, Serkan Beyaz ve Burak Tekin de programda baba Nail Çiler’e  oğlu Görkem Çiler’in de bulunduğu aile fotoğraflı  bir çini hediye etti. Görkem Çiler 2 Haziran 2012 sabaha karşı Kartal'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmiş, ani ölümü ailesi ve sevenleri arasında büyük üzüntüye yol açmıştı.

7.GÜN HABER

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑