whatsapp

Kültür/Sanat

GÖSTERİLERİ İLE BÜYÜLEDİLER

Çayırova Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Güzeltepe Orta okulunda gerçekleşen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programında Kocaeli Anadolu Spor Kulübü Derneği Erzincan folklor ekibi oynadığı oyunlarla he

26 Nisan 2016 Saat: 10:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.215 kez okunmuştur

GÖSTERİLERİ İLE BÜYÜLEDİLER
GÖSTERİLERİ İLE BÜYÜLEDİLER

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Güzeltepe Orta okulunda gerçekleşen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gösterilerinde Kocaeli Anadolu Spor Kulübü Derneği  Erzincan folklor ekibi oynadığı oyunlarla herkesi büyüledi.

Programa ilçe protokolünden yoğun ilgi

Çayırova Güzeltepe Ortaokulu ve Güzeltepe İlk Okulunun bahçesinde gerçekleşen 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk bayramı kutlamalarına Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Çayhırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Ak Parti İlçe başkanı Zafer Kılıç,Garnizon komutan vekili,belediye başkan yardımcısı Fikriye Çelik, Çayırovada eğitim veren okulların müdür ve yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Dereceler Anadolu Spor Kulübüne

Bölgeler arası folklor yarışmalarında bir çok dereceye sahip, Kocaeli Anadolu spor kulübü folklor hocası Ahmet Yılmaz’ın yetiştirdiği Erzincan yöresi oyunları ile gösterilerde büyük beğeni toplayan kız folklor ekibi oynadığı oyun ve müthiş performansı ile ayakta alkışlandılar. Anadolu spor kulübü folklor hocası Ahmet Yılmaz “Çayırovanın adını kulübümüz adıyla yarışmalara ve gösterilere katılan folklorcularımız ve öğrencilerimizle başarı ile temsil etmekten son derece mutluyum” dedi. Yılmaz, folklor gösterileri ile büyük beğeni toplayan öğrencilerini gösteri süresince yalnız bırakmadı. Yılmaz, öğrencileri ile bir çok yarışmada aldığı derecelerle Anadolu spor kulübünü başarıdan başarıya götürmeye devam edeceğini belirtti.

 

YEDİNCİGÜNHABER- Özden DEMİRCİ

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑