whatsapp

Güncel

GTO BAŞKANI ÇİLER, ANKARA'DA TOPLANTILARA KATILDI

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ile toplantılara katıldı.

11 Ağustos 2016 Saat: 09:34
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.433 kez okunmuştur

GTO BAŞKANI ÇİLER, ANKARA'DA TOPLANTILARA KATILDI
GTO BAŞKANI ÇİLER, ANKARA'DA TOPLANTILARA KATILDI

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde; Başbakan Binali Yıldırım’ la Çankaya Köşkü’nde darbe girişimi ardından toplantılara katılarak, gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundular.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen toplantıda bu zor süreçte ekonomiye verilen önemin, iş dünyasının şevkini ve moralini arttıracağı, ülkemizin tüccar, sanayici ve üreticileri olarak daha güçlü bir ekonomiye sahip olmak için herkesin üzerine düşeni azimle yapması gerektiği sonucu çıktı.

’’Demokrasi Nöbetleri’’ nin ilk gününden beri halk ile meydanları paylaşan, şimdi daha fazla çalışma, üretme zamanı olduğu vurgusu yapan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Külliye’de gerçekleştirilen toplantı ardından 365 Oda ve Borsa başkanlarıyla birlikte Başbakan Binali Yıldırım’ı ziyaret etmek için Çankaya Köşkü’ne geçti. Çankaya Köşkü’nde yapılan değerlendirmede oda başkanları, reel sektörün güçlenmesi ve rekabet gücünün artması konusunda yaptığı çalışmalardan dolayı Başbakanımıza teşekkür ederek, büyüme ve reform alanında yeni bir sıçrama başlatılacağına dair inançlarını Başbakan ile paylaştılar.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑