whatsapp

Güncel

GTO’DA “DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ”

Gebze Ticaret Odası yönetim kurulu başkanı Nail Çiler öncülüğünde, Meclis üyelerinin ve basın mensuplarının katılımıyla 15 Temmuz “Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla, meclis toplantı salonunda toplantı düzenlendi.

17 Temmuz 2017 Saat: 13:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.804 kez okunmuştur

GTO’DA “DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ”
GTO’DA “DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ”

İstiklal Marşının okunması ve saygı duruşunun yapılması ile gerçekleşen anma etkinliğinde Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler yaptığı konuşmada ihanet gecesini anlatarak yaşananların bir daha yaşanmaması için birlik ve beraberliğin bozulmayacağını vurguladı başkan Çiler, "Tek Bayrak, Tek Millet" olarak yaşadığımız bu güzel ülkemizde bizi bölmeye çalışan hainleri ve bu ihaneti gerçekleştirenlerin mutlaka cezalandırılmasını istedi.

Başkan Çiler, “Devletimizin ve Milletimizin yanında olan Gebze Ticaret Odası’nın, halkın birlik ve beraberliğinin hakim olduğu bu önemli günlerde oda olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirmekten son derece mutlu olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

Toplantı salonunda 15 Temmuz sürecindeki faaliyetlerine ilişkin fotoğraf sergisi beğeni ile izlenirken, sergi  tüm katılımcıların ilgisini çekti.

GTO yönetim kurulu başkanı Nail Çiler, toplantı sonrası yönetim kurulu, meclis üyeleri ve GTO üyeleri ile birlikte şehitlikleri ziyaret etti.

Özden DEMİRCİ

7.GÜN HABER

www.yedincigunhaber.com

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑