whatsapp

Güncel

GTO’DAN 112 ACİL İSTASYONU

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Gebze Ticaret Odası tarafından Gebze Teknik Üniversitesi içerisine yaptırılan 112 Acil Servis İstasyonu kısa bir süre sonra hizmete açılacağını söyledi.

1 Temmuz 2017 Saat: 10:11
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.635 kez okunmuştur

GTO’DAN 112 ACİL İSTASYONU
GTO’DAN 112 ACİL İSTASYONU

Gebze Ticaret Odası (GTO) tarafından Gebze’nin ihtiyaç duyulan farklı 5 yere merkezi 112 Acil Servis İstasyonu yapılmıştı. GTO tarafından yaptırılan 112 Acil Servis İstasyonlarından 4 tanesinin uzun süre önce hizmete açılmıştı. Gebze Teknik Üniversitesi içerisinde yapımı devam eden ve beşincisi olacak olan 112 Acil Servis İstasyonu’nun ise bitimine sayılı günler kaldı. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, oda olarak sosyal sorumluluk projelerine duyarlılığı gereği ihtiyaç duyulan farklı yerlere 112 Acil Servis İstasyonları yaptıklarını belirtti. Çiler, “Gebze Ticaret Odası olarak bölgenin ihtiyaçlarına cevap verme konusunda üzerimize düşen ne varsa yerine getiriyoruz.

BÖLGENİN İHTİYACI

Bilindiği gibi bölgemizin en önemli ihtiyaçlarından olan 112 Acil Servis İstasyonu’nun 4 tanesini geçtiğimiz yıllarda hizmete açmıştık. Son olarak ise Gebze Teknik Üniversitesi içerisine yaptırdığımız 112 Acil Servis İstasyonu’nun yapımı bitti. Fiziki olarak biten 112 Acil Servis İstasyonu’nun iç kısmı ve malzemeleri ile ambulans alımı kaldı. Bunları da en kısa sürede bitirip 112 Acil Servis İstasyonu’nu hizmete açacağız. Oda olarak bu tür sosyal sorumluluk projelerine her zaman gereken desteği vermeye hazırız.” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑