whatsapp

Güncel

GTO’dan Namet’e Tebrik Ziyareti

Gebze Ticaret Odası’ndan İSO 500’de yer alan Namet Gıda San. Ve Tic. A.Ş.’ye tebrik ziyareti

15 Temmuz 2024 Saat: 01:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 511 kez okunmuştur

GTO’dan Namet’e Tebrik Ziyareti
GTO’dan Namet’e Tebrik Ziyareti

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş; İstanbul Sanayi Odası’nın her yıl açıkladığı, “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” sıralamasında ülkemiz sanayi ve ticari hayatına yön veren köklü ve güçlü kuruluşlara ev sahipliği yapan Gebze Ticaret Odası üyesi 70 firmanın yer almasından duyduğu memnuniyetle, bu listeye giren üyelerinden Namet Gıda San. ve Tic. A.Ş firmasına ziyaret gerçekleştirdi.

Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis ve Meslek Komite Üyeleri ile birlikte; İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2023 Araştırması’nda 97. sırada yer alan, Namet Gıda San. ve Tic. A.Ş firmasına bir ziyaret gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Kayar ve duayen iş insanı baba Kemal Kayar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanan GTO heyetine; 75 yıllık iş hayatı ve tecrübelerini paylaştığı kitap Kemal Kayar tarafından imzalanarak takdim edildi.

GTO Başkanı Aslantaş; Gebze Ticaret Odası olarak bizler, bölgemizin kalkınması için 25 bini aşan üye sayımız ile var gücümüzle çalışıyor, firmalarımızın gelişim odaklı büyümeyi gerçekleştirebilmesi adına hizmetlerimizi kesintisiz sürdürmeye gayret ediyoruz. Üretimin ve ihracatın büyük önem taşıdığından hareketle, kentimiz ve ülkemiz için çalışarak katma değer üreten Namet Gıda San. ve Tic. A.Ş firması kurucuları, yöneticileri ve çalışanlarını İSO 500 listesinde yer almalarından dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑