whatsapp

Güncel

GTO, "TAKİP EDEN DEĞİL, TAKİP EDİLEN" BİR ODA OLDU

Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Üyeleri ve basın mensuplarının katılımları ile GTO Meclis Salonu’nda gerçekleşti.

30 Kasım 2016 Saat: 08:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.250 kez okunmuştur

GTO, "TAKİP EDEN DEĞİL, TAKİP EDİLEN" BİR ODA OLDU
GTO, "TAKİP EDEN DEĞİL, TAKİP EDİLEN" BİR ODA OLDU

Toplantının Meclis Divanınca açılmasının ardından Oda faaliyetleri içeren sunum katılımcılara izletildi. Konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler sözlerine, Gebze Ticaret Odası’nın 365 Oda ve borsa arasında ilk on oda içinde ‘’TAKİP EDEN DEĞİL, TAKİP  EDİLEN’’ bir Oda olduğunu, bu niteliği kazanmamızda destek olan herkese teşekkürlerini sunarak başladı.

Gebze Ticaret Odası’nın yurt içi ve yurt dışı her alanda yürüttüğü projelerine bir yenisine, mimari açıdan örnek bir proje olarak öne çıkan, içinde ‘’Halk Eğitim Merkezi’’,‘’Aile Sağlık Merkezi’’, ‘’muhtarlık birimleri’’ ve Odamızın da Dilovası temsilciğinin bulunacağı kompleksi eklediğinin müjdesini verdi. Dilovası ilçe yetkililerimiz işbirliği ile yürütülen projenin protokol anlaşmasının imzalandığını belirterek, projenin üyelerimize hayırlı olmasını diledi.

Çalışmalarının sınırlarının sadece ülkemizde kalmayarak uluslararası boyuta taşıyan Odamızın ‘’Kardeş Oda Protokolleri’’ ne dahil olma konusunda çok verimli geçen Kasım ayında, İtalya’nın ‘’Brindisi Ticaret Odası’’ ile süren protokolünün geçerlilğini korurken, uluslararası ilişkilerde sadece Batı ile sınırlı kalmağımızı, Gebze Ticaret Odası olarak artık sınırları kalkan dünyamızda, kutsal topraklarımızdaki ‘’Medine Ticaret ve Sanayi Odası’’ ile ‘’Kardeş Oda Protokolü’’ nün  Arap Ekonomi Bakanı ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Faruk Özlü’nün katılımları ile yarın imzalanacağını bildirmesi Meclis Salonunda coşkuyla karşılandı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Arap Odalar Birliği Başkanı Nail EL-Kabarati tarafından, Türk-Arap Odası’nın kuruluş imza törenine katılan Çiler, böyle bir kuruluş kazanılmasının, ülkemiz ekonomisi açıdan önemli bir gelişme olduğunu belirtti.

Başkan Çiler,konuşmasının devamında, TOBB tarafından hazırlanan ‘’Nefes Kredisi ve diğer bir düzenleme olan Taşınır Rehni Kanunu’nun detaylarını anlatırken, bu uygulamaların ekonomiye ‘’can suyu’’ niteliğinde olduğunun altını çizdi ve Gebze Ticaret Odası’nın üyelerinin ihtiyaçlarını tespit ederek, çalışmalarını bu ihtiyaçlara göre organize etmeye devam edeceğini dile getirdi.

GOSB İşbirliği ile yapılacak olan ‘’Endüstri Meslek Lisesi’’, ’Meslek Yüksekolulu ve Kapalı Spor Salonu’’ projesindeki son gelişmeleri  meclis üyeleri ile paylaşan Yönetim Kurulu Başkanı Çiler, Odamızın bölgemizi ve ülkemizi yurt içi ve yurt dışında öne çıkaracak, üyelerimizin hayatlarını kolaylaştıracak, sosyal, kültürel ve iktisadi her türlü faaliyeti gerçekleştirme gayretinde olduğunu belirtti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑