whatsapp

Güncel

GTÜ’DE KEDİ-KÖPEK BESLEME NOKTALARI

Gebze Teknik Üniversitesi Kampüsünde köpek ve kedilerin yaşam kalitesini arttıran Kedi-Köpek Beslenme Noktaları Projesi GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HAYKONFED) Onur Kurulu Başkanı Prof. Dr

1 Mart 2017 Saat: 15:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.548 kez okunmuştur

GTÜ’DE KEDİ-KÖPEK BESLEME NOKTALARI
GTÜ’DE KEDİ-KÖPEK BESLEME NOKTALARI

Gebze Teknik Üniversitesi Kampüsünde köpek ve kedilerin yaşam kalitesini arttıran Kedi-Köpek Beslenme Noktaları Projesi GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HAYKONFED) Onur Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mirat Gürol ve GTÜ Damla Öğrenci Topluluğu’nun katılım sağladığı tanıtım etkinliği ile başlatıldı. 

 

Türkiye’de bir ilk olan uygulamada kampüs içinde bulunan doğal hayatın sürdürülebilmesi hedeflendi. Proje Gençlik ve Spor Bakanlığına sunuldu ve pilot uygulama alanı olarak GTÜ belirlendi. Proje ile  üniversite kampüsü içinde bulunan kantin, restoran ve yemekhanelerden artan yiyecekler özel ve ergonomik olarak GTÜ Sağlık Kültür ve Spor Dairesi tarafından yaptırılan köpek ve kedi noktalarında hayvanlara verilecek.  Kampüs içinde hijyenin önemli olduğu yerlerde ve kişilerin dolaşım alanlarında gelişigüzel  yiyecek bırakılmasının, besleme yapılmasının  önüne de geçecek olan proje ile  kampüsün temizliği de sağlanmış olacak.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑