whatsapp

Yaşam

GÜÇDEF'İN İFTARINDA GÜÇ BİRLİĞİ

Kısa adı GÜÇDEF olan Gebze, Çayırova, Dilovası ve Darıca Gümüşhaneliler Dernekler Federasyonun iftar yemeğinde yaklaşık iki yüz kişiyi bir araya geldi.

13 Haziran 2016 Saat: 07:41
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.790 kez okunmuştur

GÜÇDEF'İN İFTARINDA GÜÇ BİRLİĞİ
GÜÇDEF'İN İFTARINDA GÜÇ BİRLİĞİ

GÜÇDEF Başkanı Mikail Ozan ve yönetim kurulunun verdiği iftar yemeği Gebze Öğretmenevinde düzenlendi. İftar yemeğine katılımın yüksek olduğu gözlendi.

Düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba , Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, bölgedeki aktif  Gümüşhanelilere ait başkan ve yöneticiler ile Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Hami Örgüç, eski  Vakıf Başkanlarından Kenan Yalçın, GYTE Eski Rektörü Orhan Şahin, Gümüşhane kökenli belediye meclis üyeleri, dernek başkanları ve yöneticileri ile birlikte çok sayıda GÜÇDEF üyesi katıldı.

 İftar Programında bir konuşma yapan GÜÇDEF Başkanı Mikail Ozan hemşehrileriyle bir arada iftar yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek “Mübarek Ramazan ayının ilk günlerinde  hep birlikte iftar etmenin mutluluğunu taşıyorum. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi hep daim eylesin. Birlik ve beraberlik içerisinde daha nice ramazanları tutmak Allah bizlere nasip etsin. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum”  dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑