whatsapp

Güncel

HAK-İŞ SENDİKASINDAN AK PARTİ'YE TAM DESTEK!

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, haftalık çalışma toplantıları çerçevesinde Hak-İş’e bağlı sendikaların başkanları ile buluştu. Hizmet-İş Şube Başkanı İdris Ersoy, AK Parti'ye tam destek verdiklerini açıkladı.

14 Şubat 2016 Saat: 09:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.277 kez okunmuştur

HAK-İŞ SENDİKASINDAN AK PARTİ'YE TAM DESTEK!
HAK-İŞ SENDİKASINDAN AK PARTİ'YE TAM DESTEK!

Hizmet-İş Şube Başkanı İdris Ersoy’un ev sahipliği yaptığı Antikkapı’da yemekli olarak gerçekleşen çalışma toplantısına, Çelik-İş Gebze Şube Başkanı Şerafettin Koç, Kocaeli Şube Başkanı Erdal Yaldız, Öz Gıda-İş Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Şahin, Liman-İş Sendikası Genel Sekreteri ve Kocaeli Şube Başkanı Yener Aykurt,  Öziş İl Temsilcisi Ramazan Çetin, Öz Orman-İş Kocaeli –Sakarya Şube Başkanı Adem Öz, Öz Finans İl Temsilcisi Seda Akın ile AK Parti il yöneticileri katıldı.

Devletimiz ve milletimize karşı oynanan bu oyunları boşa çıkarmak için çalışacaklarını belirten Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Ersoy, “İşçilerin alın terinin alınması Türkiye’nin demokratikleşmesi ve gelişmesi noktasında da mücadele veriyoruz. 12 Eylül, 28 Şubat ve daha sonra yapılan darbelere karşı, daime özgürlüklerin yanında olduk;  demokratik olarak seçilen hükümetlerin yanında olacağız.” dedi.

 HÜKÜMETE TEŞEKKÜR  ETTİ

Ersoy şöyle konuştu: “Taşeronlaşma başta olmak üzere çalışma hayatında düzenlemelerle ilgili,  hükümetin asgari ücretle ile ilgili verdiği sözü yerine getirmesi nedeniyle teşekkür ediyoruz. Örgütlenme sorunumuz var. Yeni anayasanın yapılışı sürecinde ses vermek için, kurulan platforma destek veriyoruz. Sivil özgürlükçü ve demokratik bir anayasanın kaleme alınmasını bekliyoruz. Başkanlık sistemine katılıp, yeni anayasanın gecikmesini kabul edemeyiz. Başkanlık sistemine olumlu bakıyoruz ve destek vereceğiz.”

CEYHAN, 'AK PARTİ SÖYLEDİYSE YAPAR'

2015 yılında iki seçim geçirdiklerini hatırlatan AK Parti İl Başkanı Ceyhan: “Siyasi çalışmalarda STK’ların katkıları ve destek oldu. Seçim olmadan da siyasi partilerin STK’larla, hemşeri dernekleri ile bir araya geldiğini gösterdik, gösteriyoruz. Seçim olmadığı dönemde kenti beraber yönetmek, gönül almak değil, beraberce çalışmak için yapıyoruz. 1 Kasım seçimleri öncesinde asgari ücretin 1300 TL olacak dediğimizde, ‘AK Parti söylemişse yapar’ düşüncesi hakimdi. Biz sözümüzün eri olduğumuzu ortaya koyduk.  Belki yetmez ama Türkiye için büyük bir adımdı. Türkiye büyüdükçe pastayı bu kesimlere de dağıtmanın takipçisi olacağız.” dedi.

Taşeron olan işçilerin kadrolaşması sözümüzü kesinlikle yerine getireceklerini belirten Ceyhan, Tanımlamalar bitince, taşeronların kadroya alınması önce kamuda ve belediye çalışanları için uygulanacağını söyledi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑