whatsapp

Yaşam

Harita Mühendisleri delege seçti

TMMOB’a bağlı Harita Kadastro Mühendisleri Odası Doğu Marmara Bölge Temsilciliği seçimi bugün yapıldı. 341 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu ve 100 kadar üyenin oy kullandığı seçimde 12 delege belirlendi.

30 Ocak 2016 Saat: 17:46
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.633 kez okunmuştur

Harita Mühendisleri delege seçti
Harita Mühendisleri delege seçti

TMMOB’a bağlı Harita Kadastro Mühendisleri Odası Doğu Marmara Bölge Temsilciliği delege seçimi dün gerçekleşti. Kavala İşhanı 3’üncü katında bulunan oda binasında gerçekleşen seçimde genel merkeze 12 kişilik delege gönderdi. Genel kurulda seçilen 12 delege Mart ayında gerçekleşecek genel merkez kongresinde oy kullanacak. Tek ve blok liste olarak gerçekleşen delege seçimine üç dönemdir başkanlık görevini yürüten Yrd. Doç. Dr. Murat Selim Çepni, yeni belirlenen yönetimi ve üyeler de katıldı. Genel Kurul’da divan başkanı olarak Ercüment Şahin görev yaptı. Genel Kurul’da açıklama yapan Oda başkanı Murat Selim Çepni, “Genel kurulumuza katılımımız çok az. Ancak bu bir tercihtir. Çok tansiyonlu bir seçim gerçekleştirmiyoruz. Geçtiğimiz dönemlerde amacımıza ulaştık. Çok önemli adımlar attık ve atmaya devam edeceğiz” dedi. 

  1. G. Emel Öcal Altın kundura, Kemal Memiş, Murat Selim Çepni, Cevat Ongun, Mustafa Akdoğan, Murat Kılıç, Serkan Yeğnidemir, Bülent Bahhçeli kapılı, İrem Serdaroğlu, Cansu Merve Laik, Arzu Erener, Bahadır Yılmaz.

Yönetim listesi: Murat Selim Çepni, Murat Kılıç, Şenol Kalafat, Ümit Kum, Yusuf Özdemir, İrem Serdaroğlu, Süleyman Şahan

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑