whatsapp

Güncel

HARUN DEMİRKAYA GEBZE'DE OY İSTEDİ

İyi Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Harun Demirkaya seçim çalışmaları kapsamında Gebze’de çarşı pazarı dolaşarak vatandaşlardan oy istedi.

29 Mayıs 2018 Saat: 11:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.608 kez okunmuştur

HARUN DEMİRKAYA GEBZEDE OY İSTEDİ
HARUN DEMİRKAYA GEBZE'DE OY İSTEDİ

24 Haziran seçimleri için milletvekili adayları seçim çalışmalarına başladı. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Harun Demirkaya önceki gün seçim çalışmaları kapsamında Gebze’de idi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Harun Demirkaya, İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur ve partililer seçim çalışması kapsamında Gebze çarşı esnafı ve Sosyete Pazarı’ndaki pazarcı esnafı ziyaret ettiler. Ziyarette esnafın ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını ifade eden İyi Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Harun Demirkaya, “Gebze’de uzun süreden beri ikamet etmemden dolayı hem esnafı hem de vatandaşlarla bir yakınlığımız var.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

Ziyaret ettiğimiz her esnafla ya tanışıklığımız ya da bir görüşmüşlüğümüz var. Bu nedenle gerek esnafın gerekse vatandaşların ilgisi ve sevgisi hayli yoğun. 24 Haziran gününe kadar seçim çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi. İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur da seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini ifade ederek, “Milletvekili adaylarımız ile saha çalışma olsun esnaf ziyaretleri olsun son sürat devam ediyor. İyi Parti Gebze İlçe Başkanlığı olarak 24 Haziran seçimlerinde partimizin en yüksek oyu alması için gece gündüz demeden çalışacağız.” diye belirtti.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑