whatsapp

Güncel

HAYVAN PAZARI VE MEZBAHA İSTEDİLER

Gebze Ziraat Odası başkanı Ersan Çınar ve beraberindeki heyet Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'i ziyaret ederek, Gebze'ye hayvan pazarı ve mezbahane kurulmasını talep ettiler.

7 Mayıs 2016 Saat: 11:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.849 kez okunmuştur

HAYVAN PAZARI VE MEZBAHA İSTEDİLER
HAYVAN PAZARI VE MEZBAHA İSTEDİLER

Gebze Ziraat Odası başkanı Ersan Çınar ve beraberindeki heyet Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'i makamlarında ziyaret etti. Ziyarete İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan, Kandıra Ziraat Odası Başkanı Kemalettin Er, Derince Ziraat Odası Başkanı İsmail Demir, Körfez Ziraat Odası Başkanı Memduh Birinci, Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı, Gebze Ziraat Odası yönetim kurulu üyeleri Cevat Seyran, Göksel Coşkun, Ayhan Pekşen,  Erdem Şen ve Meclis Başkanı Hasan Koca hazır bulundular.   

'ELİMDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİM'

Her iki ziyarette birer konuşma yapan Gebze Ziraat Odası Başkanı Ersan Çınar, " Gebze'ye Hayvan Pazarı ve mezbahane kurulmasını talep ediyoruz. Çünkü bu konlarda Gebze'de bir eksiklik var. İzmit'te bu konularda çok güzel yerler yapıldı. Bu nedenle sizlerden destek istiyoruz" dedi. Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ise "Bende bu konularda elimden gelen desteği sizlere vereceğim. Sizlerin sesine aracılık yapacağım" diye konuştu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'de " Yerin tahisi için başvuru yaptık. Projeler hazır. Konu valilikte. Sizlerden bu konuda odalar olarak bizlere destek verin" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑