whatsapp

Güncel

HAYVANAT BAHÇESİNE MÜHÜR

Darıca Piri Reis Mahallesi’nde bulunan Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’na ait yaralı ve bakıma muhtaç hayvanların barındığı arazide hayvansever aktivistlerin at ve eşek kafalarının bulunduğu şikayeti üzerine Darıca B

12 Nisan 2017 Saat: 12:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.386 kez okunmuştur

HAYVANAT BAHÇESİNE MÜHÜR
HAYVANAT BAHÇESİNE MÜHÜR

Darıca Belediyesi Zabıta mühürlenen tesiste kontrol yapıldı.

İlçe Zabıta Müdürlüğü ekipleri araziye gelerek hayvanların kesildiği ileri iddiasıyla mühürlenen binayı ve hayvan leşlerinin atıldığı araziyi gezdi. Mührü ve alanı kontrol eden zabıta ekipleri İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından gerekli hijyen kurallarına uyulmaması gerekçesiyle hayvanat bahçesi sorumlularına ceza kesildiğini söylediler.

Zabıta görevlileri, konuyla ilgili gerekli işlemleri yaptıklarını, tesiste gerekli hijyenik koşullarda çalışılmadığından dolayı mühürlendiği diğer konu ile ilgili de çevre ve halk sağlığını tehlikeye attıklarından dolayı ilgililere gerekli yaptırımlar ve tutanaklar tanzim edildiğini ifade ettiler.

 

Bu arada hayvanların kesildiği binanın kan dolu olduğu duvarların gece hayvanat bahçesi görevlileri tarafından boyandığı ayrıca hayvan leşlerinin atıldığı arazinin iş makinasıyla düzlendiği tespit edildi.  Ekipler mühür ve saha kontrolünün ardından araziden ayrıldılar. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑