whatsapp

Güncel

İHH “ DÖRT İLÇE TEK YÜREK YETİMLERE SAHİP ÇIKIYOR” PROGRAMINA YOĞUN İLGİ

IHH Gebze Bölge Temsilciliğinin Gebze Belediyesi Osman Hamdibey Kültür Merkezinde Kuranı Kerim tilavetiyle başlayan program, Gebze Bölge Başkanı Turgut Veyisoğlu nun konuşmasıyla devam etti.

12 Nisan 2016 Saat: 10:53
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.327 kez okunmuştur

İHH “ DÖRT İLÇE TEK YÜREK YETİMLERE SAHİP ÇIKIYOR” PROGRAMINA YOĞUN İLGİ
İHH “ DÖRT İLÇE TEK YÜREK YETİMLERE SAHİP ÇIKIYOR” PROGRAMINA YOĞUN İLGİ

VEYSİOĞLU; KÖŞE TAŞI OLAN GÖNÜLLÜLERE TEŞEKKÜR EDERİZ

Veysioğlu, “Tam 1 yıl önce açılan temsilciliğin çalışmalarını anlatan başkan  bu süreçte bize gönül veren desten veren tüm bölge halkına teşekkür etti. “1 yıl içerisinde genç- çocuk- hanım  ve yetim birimleriyle dolu dolu bir dönem geçirdik. Toplumun tüm kitlelerine hitap eden Eğitim çalışmaları, Yardım Çalışmaları Organize ettik. Şu anda da Güncel Kampanyalarımızdan biri olan Hanım Kollarımızın Yürüttüğü  Bosna lı 20 Yetim Anneye  Dikiş Makinesi  ve eğitimini  verip,  20 Annenin Dünyasına İz Bırakacak Hayatlarına Bir katkı sağlayacak çalışmamız vardır. Bir diğer kampanyamız ise Genç İHH Bayan biriminin yürüttüğü kampanya ise Afrika da misyonerlerin yoğun çalıştığı bölgelerden gelen talep üzerine 4100 Ad. Kuranı Kerim gönderiyoruz.  Programa  Yoğun Katılım Sağlayan;  Tüm  İhh Gönüllülerine, Milletvekillerine, Belediye Başkan Ve Yardımcılarına, Meclis Üyelerine, Siyasi Parti Temsilcilerine,  Basın Mensuplarına, Sivil Toplum Kuruluşlarına,  7’den 70’e  Tüm Projelerimizin Köşe Taşı Olan Gönül Erlerimize Teşekkür Ederiz” dedi.

GENEL BAŞKAN YILDIRIM; BİZ HAYATIMIZI VAKFETTİK

Genel Başkan Bülent Yıldırım yaptığı konuşmadaBiz  Vakfettik. Hayatımızı,  Zamanımızı  Tüm İnsanlık  İçin Vakfettik.  Özellikle Savaş Bölgelerine Değinen Yıldırım,  Zalim İdarecilere Karşı  İslam Alemini Birlik Olmaya  Davet Etti.  

Biz Her Yerdeyiz. Zalimin Olduğu,  Zulme Maruz Kalan Bir Yetimin, Bir İnsanın  Olduğu Her Yerde Biz Kıyamete Kadar Olmak Zorundayız.  Ve Bu Yolda  Kimseden Korkmuyoruz. Bizim Tek Ve En Büyük  Yardımcımız  Allah’tır. (C.C)  Biz  Korksaydık   Gazze Deki Bir Çocuğun  Gözyaşını Silmek İçin Çıkarmıydık Yollara, Bizi Tehdit Ediyor İsrail, Terörist Listesine Almış. Yöneticilerimizi Arananlar Arasına Dahil Etmiş.   Bize Bu Canı Veren,   Nefesi Veren  Allah’tır. Ancak O  Alır. 

ÇOCUKLAR BİZİM YARINIMIZ OLACAK

Kalbi taşlaşan, nefret dolu bir Müslüman eğer bu halden  kurtulmak istiyorsa,  bir yetimin başını okşasın, Elini tutsun.  Bu çocuklar bizim yarınlarımız olacak. Sizler kazançlarınızla bu yolda destek olurken biz de köprü olup O Çocuğun dünyevi ve uhrevi geleceği için mücadele edeceğiz. Daha Huzurlu, daha  rahat, sokaklarında top oynandığı, ip atlandığı  çiçeklerle dolu şehirlerin, ülkelerin olması için  mücadele ediyoruz.  Ve bunu tüm insanlık için önemsiyor ve gayret ediyoruz.  Yetim kardeş projeleriyle okullarda suç oranları düştü. Sorunlu öğrenci sayılarında ciddi azalmalar oldu. Bunu ben değil okul müdürleri ifade ediyor. Yetim bir peygamberin ümmeti olarak bize emanet edilen yetimlerin sorumluluğuyla, şuuruyla yetişen gençler nasıl insanlığa zararlı bir birey olabilir. Elhamdülillah milli eğitimle koordineli çalıştığımız bu projede çok hayırlı ve bereketli gelişmeler olduğunu daha bugünden görüyoruz.”dedi

KATKI SUNANLARA PLAKET VE HEDİYE SUNUMU YAPILDI

İHH programı çeşitli sunum ve gösterilerden sonra  İHH’ya destek veren çalışmalarına katkı sunan,  birçok projede birlikte çalıştığı  gönüllülere  Plaket takdimi ve bölgemizdeki okullarda  “Yetim Kardeş “ Projelerine gönüllü destek veren,  önemli çalışmalara imza atan ilkokul, orta okul ve Lise öğrencilerine  hediyeler takdim edildi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑