whatsapp

Güncel

‘İMARI OLMAYAN YERE ŞANTİYE NASIL KURULDU?’

Gebze Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Fahrettin Bostan Mermerciler Fuar Alanı ile ilgili olarak, “Mermercilerde şantiye kuruldu. İmar olmayan bir yere bu şantiye nasıl kuruldu?” diye sordu.

6 Temmuz 2018 Saat: 08:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.237 kez okunmuştur

‘İMARI OLMAYAN YERE ŞANTİYE NASIL KURULDU?’
‘İMARI OLMAYAN YERE ŞANTİYE NASIL KURULDU?’

Gebze Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı birinci oturumu önceki gün gerçekleştirildi. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’ndaki meclis salonunda gerçekleşen meclise Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker başkanlık etti.  Toplantıda 19 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Meclisin açılışında konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Hürriyet ve Yavuz Selim’de 10 kat imarı Bakanlık onayladı. Vatandaşlarımızın uygulamanın hayata geçmesi için yapı kayıt belgelerini almaları gerekiyor. Bu nedenle Perşembe günü saat 15.00’de Ahmet Pembegüllü Kültür Merkezi’nde bütün meclis üyelerimizle, vatandaşlarımızla buluşacağız.

CHP’LİLER TEŞEKKÜR ETTİ

İmar barışıyla ilgili bilgiler verip, Kentsel Dönüşüm noktasında bütün sorularını yanıtlayacağız. Uygulama planını Aralık-Ocak aylarını beklemeden belgelerini alan arkadaşlara hemen satışlarını gerçekleştireceğiz.” dedi. Köşker’in konuşmasından sonra gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. CHP Meclis Üyesi Salih Işık, Gebze Askeri Kışla’nın TOKİ’den kurtarılması nedeniyle teşekkür ederek ve diğer bir CHP’li Meclis Üyesi Yılmaz Bulut da Gebze Belediyesi tarafından Mevlana Mahallesi’nde yapımı devam eden kapalı semt pazarı için teşekkür etti.

MERMERCİLER NASIL ŞANTİYE KURDU?

Gündem dışı bölümde söz alan Bağımsız Meclis Üyesi Fahrettin Bostan, “Mermercilerde şantiye kuruldu. İmar olmayan bir yere bu şantiye nasıl kuruldu? Bunun yolunu kim yaptı? Şantiye bitene kadar Gebze ve Büyükşehir Belediyeleri neredeydi? Bu konuyu tekrar İdari Mahkemeye taşıyacağım. Sonuna kadar gideceğiz. Burada sadece Fuar olsa karşı çıkmam. Ama burası Anadolu Ticaret Vadisi oldu. Burası milletin yeri, herkesin burada vebali var. “diye konuştu. Gebze Belediyesi temmuz ayı ikinci meclis oturumu Cuma Günü saat 11.00’da gerçekleştirilecek.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑