whatsapp

Güncel

‘İNSANLARIN YÜZLERİNİN GÜLEREK AYRILMASINI İSTİYORUZ’

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, “En önemli hedefimiz insanlar buraya geldikleri zaman yüzleri gülerek hastaneden ayrılmaları.” diye konuştu. Kaynak: ‘İnsanların yüzlerinin gülerek ayrı

7 Temmuz 2018 Saat: 08:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.637 kez okunmuştur

‘İNSANLARIN YÜZLERİNİN GÜLEREK AYRILMASINI İSTİYORUZ’
‘İNSANLARIN YÜZLERİNİN GÜLEREK AYRILMASINI İSTİYORUZ’

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş dün bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Hastane binasında düzenlenen toplantıya başhekim Mustafa Güneş’in yanı sıra Başhekim Yardımcıları Uzman Dr. Kübra Kıvrıkoğlu ve Dr. Hihat Üstüner, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Leyla Büyük, İdari ve Mali İşler Müdürü Cebrail Kuru da hazır bulundu. Hastaneni tarihi ile ilgili olarak bilgi vererek konuşmasına başlayan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, “Hastanemiz uzun bir geçmişe sahip. Toplamda 90 Klinisyen Hekim, 15 Klinisyen olmayan Hekim, 16 pratisyen hekim olmak üzere toplam 121 hekim hastanemizde görev yapmakta. Bütün birimleri topladığımız zaman bin 66 personelimiz var.

ACİL SERVİSTE PLANLAMA YAPIYORUZ

Hastanemizde 2017 yılında 1 milyon 350 bin kişi muayene edildi. Acil serviste 5 ayda 194 bin hastaya baktık. Bu sayı bazen bin 300’lere çıkıyor. Hastanemizde ayda 330 doğum oluyor. Acil Servis Bölümü ile ilgili proje hazırlıyoruz. Yeşil alan dediğimiz kısma yönelik planlama yapıyoruz. Bu kısmı 300 metre daha genişleteceğiz. Projesi ihale aşamasında, sonuçlanmasını bekliyoruz. İnsanlarımız burada hizmetlerini alıp, işlemlerini tamamlarsa, mutlu bir şekilde buradan ayrılıp, başka yerlere gitmezse bizim için mutluluktur. Eğitim ve Araştırma Hastanesi bir süreçtir. Bazı standartların oturması birkaç seneyi bulur. Şu anda en önemli hedefimiz insanlar buraya geldikleri zaman yüzleri gülerek hastaneden ayrılmaları.” diye konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑