whatsapp

Güncel

İRFAN AYAR YETKİYİ ALDI

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, parti genel merkezinden tarafından atanan yeni Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’a yetki belgesi verdi. Başkan Ayar, yetki belgesinden sonra hızlıca yönetimini oluşturacak.

8 Aralık 2017 Saat: 12:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.751 kez okunmuştur

İRFAN AYAR YETKİYİ ALDI
İRFAN AYAR YETKİYİ ALDI

Gebze ilçe kongresinde 3’üncü kez takvim değişince kulislerde parti genel merkezinin direk atama yapacağı konuşuluyordu. Çok geçmeden eski Başkan Hasan Soba’nın yönetimi toplu istifa ederek bu ihtimali güçlendirdi. Beklenen oldu ve Ankara’ya parti genel merkeziyle görüşmeye giden İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İrfan Ayar’ı başkan olarak atadı. Bunun üzerine Başkan Ceyhan yeni Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’a yetki belgesini verdi. Yetkiyi alan Başkan Ayar, hızlıca yönetimini oluşturacak. Başkan Ceyhan, “Gebze kongre süreci tamamlanmıştır. Önümüzdeki hedefimiz kucaklayıcı bir liste oluşturmaktır” dedi.

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan sözlerine Kudüs’te yaşanan haksızlığı kınayarak başladı. Başkan Ceyhan, “Dün yapılan görüşmeler çerçevesinde, mevzuyu geciktirmeyelim noktasında buluşmayı gerçekleştirdik. Kudüs şehriyle ilgili alınan kararı kınadığımızı buradan kınamak istiyoruz. Milletimizin bu bağlamda ortak bir tutum sergileyeceğine inanıyorum. Kudüs 3 dinin merkezinde yer alan bir şehir. İnanıyoruz ki Amerika aldığı bu karardan bir an önce döner. Yarın Cuma namazından sonra bütün partililerimizi bekliyoruz. Mecliste 4 parti de bu konuda ortak imza attı. Hiçbir şey yapamasak da tutumumuz bir” diyerek Gebze ataması hakkın açıklamalar yaptı.

Başkan Ceyhan, “Gebze’yle alakalı kongremizin ertelenmesi yaşanmıştı. Ortaya çıkan süreçte Hasan Soba başta olmak üzere yönetimi istifa etmişti. 30 kişilik yönetimden 27’si toplantıya katılmıştı. Böylece asil ve yedek yönetim istifa etmişti. Bir tane bile yönetimdeki arkadaş ama, fakat bile demeden istifasını etti. Dün genel merkezdeydik. Teşkilat bakanımızın talimatıyla İrfan Ayar başkanımız atandı. Bende İrfan Bey’e belgesini takdim edeceğim. 1 haftayı geçmeyecek şekilde İrfan Bey’le birlikte 24 arkadaşımızı oluşturmuş olacağız. İl kongremiz içinde şuan için belli bir takvim yok. Ocak ayının sonunda olacağını düşünüyoruz” diyerek yetki belgesini verdi.

Taşeron işçilerinin kadrolaşmasını da değinen Başkan Ceyhan, “İşçi kardeşlerimizin kamuda taşeron statüsünde çalışan arkadaşlarımız bize sorup duruyordu. Herkese yıl sonuna kadar çözülecek diyorduk. 900 bin tane kardeşimiz sürekli iş noktasında kamuda istihdam edilecek. Geleceğe daha umutla bakabilecek şekilde yaşayacaklar. Cumartesi günü güzel bir programımız var. Öznur Çalık Hanımefendinin katılımlarıyla ‘Gönül Adımları Kocaeli Dinliyoruz’ projemiz var. Herkesi ayrı ayrı toplamaktansa. Toplamda 8 kategoriden oluşan kişiler masada bir araya gelecek. İşte bunlar şehit aileleri, engeller, gençler gibi. Görüşler bildirilip, rapor oluşturulacak” dedi.

Kaynak: İrfan Ayar yetkiyi aldı

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑