whatsapp

Güncel

İŞÇİLERİN ABİSİ BAŞKAN UÇA

Türk Metal İş Sendikası Çayırova şubesi başkanı Bilal Uça, sendikasının örgütlü olduğu sanayi kuruluşlarında üyelerini ziyaret ediyor.

31 Temmuz 2017 Saat: 11:41
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.569 kez okunmuştur

İŞÇİLERİN ABİSİ BAŞKAN UÇA
İŞÇİLERİN ABİSİ BAŞKAN UÇA

BAŞKAN DEĞİL, “BİR BABA,BİR AĞABEYDİR”

Çayırovada kurulan ilk sendika şubesi olan Türk Metal Sendikasının kurucu başkanı Bilal Uça, başarılı çalışmaları ile dikkatleri çekmeye devam ediyor.

Sendikanın örgütlü olduğu iş yerlerine gerçekleştirdiği düzenli ziyaretlerle üyeleri ile iç içe olan, çalıştıkları bölüm ve tezgahlarda bir araya gelerek sadece o günü işçi arkadaşlarının moral ve motivasyonu ile geçiren başkan Uça’nın üyeleri ile bir baba ve arkadaş gibi olduğu belirtiliyor.

TEMSİLCİLER ONUN HER ŞEYİ

Sendikanın örgütlü işyerlerinde görev yapan baş temsilci ve işyeri temsilcileri ile zaman zaman sendikada gerçekleşen toplantılarda çalışmaları değerlendiren başkan Uça, sendika temsilcilerinin bir başkan kadar söz hakkına sahip oldukları iş yerlerinde onlara güvenin sonsuz olduğunu belirtiyor.

UÇA, ÇAYIROVALILARLA İÇ İÇE

Çayırova’da esnaflarla ve kurumlarla olan ilişkileri ve saygın kimliği ile adından söz ettiren başkan Bilal Uça, İşverenlerle olan ilişkileri ile sınıf mücadelesinden ödün vermeden görevini başarı ile sürdürüyor. Başkan Uça, Çayırovalılarla kentin sorunlarını paylaşıyor, adeta onlarla iç içe yaşıyor.

 

Özden DEMİRCİ

7.GÜN HABER

www.yedincigunhaber.com 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑