whatsapp

Güncel

“İSKANLAR BİRAN ÖNCE VERİLSİN”

Çayırova Belediyesi ağustos ayı meclis toplantısı dün gerçekleştirildi. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci olmadığı için yerine başkan yardımcısı Orhan Keskin meclise başkanlık etti.

3 Ağustos 2017 Saat: 17:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.574 kez okunmuştur

“İSKANLAR BİRAN ÖNCE VERİLSİN”
“İSKANLAR BİRAN ÖNCE VERİLSİN”

Meclisin gündem dışı kısmında söz alan CHP Grup Sözcüsü Halis Koç, yaptığı konuşmada  “Çayırova'da çözülmesi gereken birkaç sorunu kısaca dile getireyim; daha önce bunları dile getirdim. Yetkililerce es geçildi. Çözülene kadar bunları söylemeye devam edeceğim. Çağdaşkent'te; Çayırova Belediyesi ile Çağdaşkent konut yapı kooperatifi iş birliği ile yapılan A-1, A-11'e kadar olan bloklar ile U16'dan U20'ye kadar olan bloklarda toplam 504 hak sahibi yurttaşımız 8-10 senedir evlerinde oturdukları halde Çayırova Belediyesi'nden iskânlarını alamadılar. Referandum arifesinde başkanın mahalleli ile yaptığı bir toplantıda 15-20 gün bana müsaade edin, ben iskânlarınızla ilgileneceğim ve halledeceğim demişti.

4 AY GEÇTİ BİR CEVAP YOK

Aradan 4 ay geçmesine rağmen, henüz olumlu veya olumsuz bir cevap verilemedi. Üstelik konutların yüzde 20- 25'ini vatandaş bizzat belediyeden aldılar. Ve direk muhatapları belediyedir. Hak sahipleri belediye güvencesinde bu konutları aldığı için bir an önce iskânlarının verilmesini bekliyoruz. Akse Mahallesi’nde Kız Meslek lisesinin istinat duvarı resimde de gördüğünüz gibi birbirinden ayrılmış, her an çökebilir. Bir an önce önlem alınması için kaymakamımızı, milli eğitim Müdürümüzü ve belediye yetkililerini uyarıyorum. İstenmeyen bir durumla karşı karşıya kalırsak benden söylemesi vebali bu ilçeyi yönetenlere aittir. Çünkü ben bu sorunu 2. defa bu kürsüde dile getirdim.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑