whatsapp

Güncel

İstanbul Bakırköy'de vatandaşın talebine hızlı çözüm -

İstanbul'da yaptığı mahalle buluşmalarıyla Bakırköylülerin sorunlarını yerinde dinleyen Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, mahalle sakinlerinin şikâyeti ve talepleri doğrultusunda sorunlara anında çözümler bul...

18 Ekim 2024 Saat: 11:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 18 kez okunmuştur

İstanbul Bakırköy'de vatandaşın talebine hızlı çözüm -
İstanbul Bakırköy'de vatandaşın talebine hızlı çözüm -

İstanbul'da yaptığı mahalle buluşmalarıyla Bakırköylülerin sorunlarını yerinde dinleyen Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, mahalle sakinlerinin şikâyeti ve talepleri doğrultusunda sorunlara anında çözümler bulunmasını sağlıyor.

İSTANBUL (İGFA) - Vatandaşlardan gelen şikayetler doğrultusunda harekete geçen Bakırköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Zuhuratbaba Mahallesi, Dr. Salih Zeki Sokak’taki parkın yanında bulunan etrafı demir saçlarla kapalı alanda çalışma başlattı.

Zabıta ekipleri, alandaki demir saçları sökerek açık bir hale getirdi. Ardından alanı yeniden düzenleyen ekipler temizlik çalışması da yaptı.

Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, Park ve çevresi güvenli hale getirilirken zabıta ekipleri denetimlerini sürdüreceklerini ifade etti.

Belediyenin yaptığı çalışmadan çok memnun olduğunu belirten mahalle sakinleri, akşam saatlerinde sokaktan geçerken korktuklarını çocuklarının ise parkta oynayamadıklarını, ancak artık bir nebze de olsa içlerinin rahat edeceğini söyledi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑