whatsapp

Güncel

İYİ PARTİ, 'BÜYÜKŞEHİR ADAYIMIZ KİM OLSUN?' DİYE SORACAK

CHP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde İYİ Parti’nin adayını destekleme kararı sonrası İYİ Parti Kocaeli Teşkilatı, adayı belirlemek için anket çalışmalarına başladı. Pazartesi günü başlanacak anket çalışmalarında 3 bi

16 Aralık 2018 Saat: 15:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.139 kez okunmuştur

İYİ PARTİ, BÜYÜKŞEHİR ADAYIMIZ KİM OLSUN? DİYE SORACAK
İYİ PARTİ, 'BÜYÜKŞEHİR ADAYIMIZ KİM OLSUN?' DİYE SORACAK

CHP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde İYİ Parti’nin adayını destekleme kararı sonrası İYİ Parti Kocaeli Teşkilatı, adayı belirlemek için anket çalışmalarına başladı. Pazartesi günü başlanacak anket çalışmalarında 3 bin 500 dernek ile görüşülecek.

Henüz belirlenen bir isim olmadığı için İYİ Partililer, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı için sıkı bir çalışma içerisine girdi. İYİ Parti İl Teşkilatı, bir anket firmasıyla anlaştı. Ankette vatandaşa kimi başkan olarak görmek istedikleri sorulacak.

KOCAELİ'Yİ KUCAKLAYACAK ADAY

Konuyla ilgili açıklama yapan İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, "Büyükşehir Belediyesi’ni mutlak kazanmak için tüm Kocaeli’yi kucaklayacak adayı belirlemek üzere; bilinen, güvenilen ve ulusal bir anket firmasıyla anlaşmaya varılmıştır. Aday isimleri Kocaeli halkına sunularak kendilerine gösterilecek teveccüh saptanacak ve ittifak ortağımızla paylaşıldıktan sonra kamuoyuna deklare edilecektir. Anket çalışması Pazartesi günü itibariyle başlayacaktır ve Perşembe günü anket sonuçları il teşkilatına iletilecek. Anket, 3 bin 500 dernek ile yapılacak" dedi. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑