whatsapp

Güncel

İYİ PARTİ GEBZE'DE ÇOK İYİ YERDE

İYİ Parti Gebze Kurucu İlçe Başkanı Nusret Acur ve yönetimi yeni ilçe binasında bölge basınına kahvaltı verdi. Gebze’nin merkezi bir noktasında bulunan ilçe başkanlığında gerçekleşen toplantıya İl Başkan Yardımcısı İYİ Pa

30 Ocak 2018 Saat: 18:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.675 kez okunmuştur

İYİ PARTİ GEBZEDE ÇOK İYİ YERDE
İYİ PARTİ GEBZE'DE ÇOK İYİ YERDE

İYİ Parti Gebze Kurucu İlçe Başkanı Nusret Acur  ve yönetimi  yeni ilçe binasında bölge basınına kahvaltı verdi. Gebze’nin merkezi bir noktasında bulunan ilçe başkanlığında gerçekleşen toplantıya İl Başkan Yardımcısı  İYİ Parti Kocaeli İl Yöneticisi Ahmet Yeşil de  hazır bulundu.

İL İLE AYNI 66 KİŞİLİK KADROMUZ VAR

Nusret Acur yaptığı açıklamada, “66 kişilik bir yönetici kadromuz var. Bugünkü toplantımızın sebebi ilçe binamızı tanıtmak ve sizlerle bir araya gelmek istedik. 3 Şubat günü İYİ Parti Kocaeli il binamızın açılışı olacak” dedi.

AÇILIŞA BİN 500 KİŞİ İLE KATILIM YAPACAĞIZ

3 şubat 2018 cumartesi günü gerçekleşecek olan İl binasının açılışına açılışına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılım sağlayacağını açıklayan Başkan Acur: “ İl Binamızın açılışı için  saat 10.00’da Sosyete Pazarı’nın oradan bin 500 kişi ile katılım sağlamayı hedefliyoruz. İYİ Parti’nin genel merkezinin açıldığı gibi bu ilçe binamızın tefrişatı da tamamen imece usulü ile yapılmış ve gerçekleşmiştir Daha önce tuttuğumuz yerle ilgili biliyorsunuz önemli derecede sıkıntı yaşamıştık ancak geçti.  Siyasi partiler kanunundaki bazı boşluklardan dolayı İYİ Parti genel merkezi aldığı kararla bu hafta sonu ile önümüzdeki hafta tüm ilçe kongrelerini tamamlayacaktır” dedi.

410 BİN ÜYEMİZ VAR

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur: “ İYİ Parti Gebze ilçe kongremizi 10 Şubat’ta Zümrüt Düğün Salonu’nda gerçekleştireceğiz. Burası sizlerin evi gibi kullanabilirsiniz. Üye kaydı yapmaya başladık ve devam ediyoruz. Gebze olarak 395 üyemiz Yargıtay’a işlendi. Ancak bu süre içinde  çok sayıda kaydımız var ve bunlar peyderpey  işlenecektir. Genel olarak Türkiye çapında 410 bin üyemiz var. Hedefimiz Eylül ayına kadar 5 bin üye Türkiye genelinde ise 5 milyon üye hedefleniyor.” Dedi.  

GENEL BAŞKANIMIZ MEMLEKETİNDE KONUŞACAK

İYİ Parti Gebze Kurucu İlçe Başkanı Nusret Acur’un ardından İYİ Parti Kocaeli İl Yöneticisi Ahmet Yeşil de bir konuşma yaparak şöyle dedi, “İYİ Parti Kocaeli il binamızın açılışını 3 Şubat cumartesi günü yapacağız. İl binamızın açılışına genel başkanımız Meral Akşener katılım gösterecek. Sayın Genel Başkanımız saat 12.30’da Kuruçeşme gişelerinden ilimize giriş yapacak. Ardından esnaf ziyareti ve il binamızın açılışını yapacak” dedi.

7.GÜN HABER

Özden DEMİRCİ

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑