whatsapp

Güncel

İZAYDAŞ’TAN KAN BAĞIŞI

Kızılay ile yedi yıldır gerçekleştirilen kan bağışı etkinliğine bu yıl İZAYDAŞ’tan 24 kişi katıldı

7 Mart 2017 Saat: 09:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.195 kez okunmuştur

İZAYDAŞ’TAN KAN BAĞIŞI
İZAYDAŞ’TAN KAN BAĞIŞI

İZAYDAŞ’tan kan bağışı

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kızılay işbirliğinde gerçekleştirilen kan bağışı organizasyonuna bir destek te İZAYDAŞ verdi. Yaklaşık yedi yıldır gerçekleştirilen kan bağışı etkinliğine bu yıl İZAYDAŞ’tan 24 kişi katıldı.

 

İZAYDAŞ’TAN 24 KİŞİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun talimatıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kızılay işbirliği ile düzenlenen kan bağışı organizasyonlarından biri de İZAYDAŞ’ta gerçekleştirildi. Düzenli olarak kan bağışında bulunarak bronz madalya sahibi olan İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç’ın da kan verdiği etkinlikte, çalışan ve yöneticilerden oluşan 24 kişi Türk Kızılayı İzmit Şubesinin özel donanımlı otobüsünde kan bağışında bulundu.

 

“İZAYDAŞ BU KONUDA BİLİNÇLİ”

İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza şifa olması açısından kan bağışının önemine dikkat çeken Genel Müdür Saraç, “Sosyal bilinç oluşturmak ve farkındalığı arttırmak için bu etkinlikte yer alarak örnek olmak istedik. İZAYDAŞ’ta zaten herkes kan bağışını önemsiyor. Bu bilinç bizleri çok mutlu ediyor. Bu etkinlikte emeği geçen, kan bağışında bulunan arkadaşlarıma ve tüm Kızılay ekibine teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑