whatsapp

Güncel

İZMİR KATLİAMI GEBZE VE DARICA'YI YASA BOĞDU

İzmir’de bombalı araçla yapılan saldırıda şehit düşen kahraman polis memuru Fethi Sekin ve adliye personeli Musa Can'ın acı haberi Gebze ve Darıca'daki yakınlarını yasa boğdu.

6 Ocak 2017 Saat: 13:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.444 kez okunmuştur

İZMİR KATLİAMI GEBZE VE DARICAYI YASA BOĞDU
İZMİR KATLİAMI GEBZE VE DARICA'YI YASA BOĞDU

İzmir’de Adliyeye yapılan hain saldırı da şehit düşen polis memuru Fethi Sekin’in Gebze Ticaret Odası (GTO) Genel Sekreteri Mustafa Yaşar Sekin'in yakın akrabası olduğu, patlamada şehit olan adliye katibi Musa Can'ın ise CHP Darıca Kadın Kolları eski başkanı Satı Bozkurt'un yakın akrabası olduğu öğrenildi.

KAHRAMAN POLİSİN ACISI GEBZE'YE DÜŞTÜ

Gebze Ticaret Odası (GTO) Genel Sekreteri Mustafa Yaşar Sekin, akrabası olan Şehit Polis Fethi Sekin’in acı haberini alır almaz büyük üzüntü yaşadı. Oldukça üzgün olduğunu dile getiren Mustafa Yaşar Sekin, "Rabbim bu üzüntüyü hiç bir ailye yaşatmasın ancak mesele vatan olunca herşey farklı oluyor. Rabbim şehidimizin mekanını cennet etsin. İnşalllah son yolculuğunda şehidimizi yalnız bırakmayacağız" dedi.

DARICA'DAKİ YAKINLARI YASA BOĞULDU

İzmir patlamasında şehit olan adliye katibi Musa Can'ın acı haberi Darıca’daki yakınlarını yasa boğdu. Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Tokat Turhal Çayır Altı Köyü Derneği üyesi olan şehit Musa Can 45 yaşında evli ve 3 çocuk babasıydı ve aynı zamanda CHP Darıca Kadın Kolları eski başkanı Satı Bozkurt'un da akrabasıydı. Musa Can'ın cenazesi yarın (Cumartesi) İzmir Uzundere Cemevinden kaldırılacak. Dernek başkanı Hasan Aydın ve Darıca’daki akrabaları cenazeye gideceklerini açıkladı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑