whatsapp

Güncel

KAI VAKFI İFTARINA YOĞUN İLGİ

Son zamanların en kalabalık iftarı; Mehmet Irak'ın başkanlığın yürütmüş olduğu Kars Ardahan Iğdır Vakfı düzenledi. Körfez'in en büyük salonu olan Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde düzenlenen iftar programına katı

11 Haziran 2018 Saat: 09:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.787 kez okunmuştur

KAI VAKFI İFTARINA YOĞUN İLGİ
KAI VAKFI İFTARINA YOĞUN İLGİ

KATILIM VE İLGİ DUYGULANDIRDI

Programa; protokol mensupları, sivil toplum örgütü yöneticileri, siyasi parti ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, milletvekili adayları, daire müdürleri, muhtarlar, sanayiciler, iş adamları ve Diriliş Ertuğrul Dizisinin önemli oyuncularından Hanifi Koç ve  vatandaşlar katıldı. 4 bin kişiye yakın insanın katıldığı programa, il merkezinden ve diğer ilçelerden de yoğun katılım sağlandı.

SUNUCULUĞU TANER SARIÇAYIR YAPTI

Programın sunuculuğunu Körfez'in yetiştirmiş olduğu önemli iş adamlarından olan genç girişimci iş adamı Taner Sarıçayır gerçekleştirdi.

MEHMET IRAK TEŞEKKÜR ETTİ

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan Mehmet Irak, katılımcılara, katılımlarından dolayı teşekkür ettiğini söyledi. Yoğun katılımdan dolayı duygulandığını dile getiren Mehmet ırak, ' Bu katılım gösterdi ki gerçekten güzel şeyler yapıyoruz ve seviliyoruz' dedi.  Masaları tek tek gezen Mehmet Irak, gelen konuklarla birebir ilgilendi. 

ATATÜRK’ÜN YAPTIRDIĞI SAAT HEDİYE EDİLDİ.

Türk Siyasi tarihine kazandırmış olduğu eserlerle tanınan; gündeme getirdiği fikirlerle zaman zaman siyasi gidişata yön veren Merhum Nevzat Yalçıntaş'ın vasiyeti üzerine; Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla özel olarak imal edilen ve önemli devlet adamlarına hediye olarak taktim edilen köstekli saat; Mehmet Irak'a, Nevzat Yalçıntaş'ın yakınları tarafından takdim edildi. 

7.GÜN HABER - Özden DEMİRCİ

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑