whatsapp

Güncel

KAI VAKFINI ZİYARET ETTİ

Derince Fatih Sultan Mahallesi Muhtarı Erol Şenay Mengünoğul başarılı çalışmaları ile Kocaeli'de gündem oluşturan KAI Vakfını ziyaret etti.

7 Haziran 2017 Saat: 10:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.651 kez okunmuştur

KAI VAKFINI ZİYARET ETTİ
KAI VAKFINI ZİYARET ETTİ

MENGÜNOĞLU, "VAKFIN ÇALIŞMALARINI BAŞARILI BULUYORUM"

Bölgemizin başarılı yöneticilerinden KAI vakfı başkanı Mehmet Irak’ı nezakjet ziyaretinde bulunan Derince Fatih Sultan Mahalle Muhtarı Erol Şenay Mengünoğul, “Vakfın çalışmalarına bireysel başarıları ile hareketlilik getirerek il genelinde önemli bir ivme kazanan hemşerim Mehmet Irak bey ve yönetim kurulunu yaptığı çalışmalardan ötürü kutluyorum. Vakfın çalışmalarını başarılı buluyorum” dedi.

IRAK, "ZİYARETLER BİZİ GÜÇLÜ KILIYOR"

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KAI vakfı başkanı Mehmet Irak, “Kıymetli hemşerim. Derince Fatih Sultan Mahalle Muhtarı değerli ablam. Sayın Erol Şenay Mengünoğul Hanımefendi bugün KAI Vakfımızı ziyaret ederek, bizleri onurlandırdığı gibi, yaptığı başarılı çalışmalarla da gururlandırmıştır.  Kıymetli Muhtarıma bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Vakfımızı ziyarete gelen kurum ,kuruluş ve bölgemizde görev yapan STK'ların başkan ve yöneticilerinin ziyaretleri bizi çalışmalarımızda daha güçlü kılıyor.” Dedi.

 7.GÜN HABER - Özden DEMİRCİ

www.yedincigunhaber.com 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑