whatsapp

Güncel

KAISİAD ÜYELERİNE MESLEKİ EĞİTİM VERDİ

Kars, Ardahan, Iğdır Sanayici İş Adamları Derneği KAISİAD geleneksel kahvaltılı toplantısı Fesa Bussines Hotel'de gerçekleşti. Mesleki Eğitimin verildiği toplantıya davetliler ve üyeler yoğun ilgi gösterdi.

22 Nisan 2018 Saat: 07:13
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.090 kez okunmuştur

KAISİAD ÜYELERİNE MESLEKİ EĞİTİM VERDİ
KAISİAD ÜYELERİNE MESLEKİ EĞİTİM VERDİ

GELENEKSEL AYLIK KAHVALTILI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

KAISİAD Üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen geleneksel kahvaltılı değerlendirme toplantısında konuşma yapan Dernek Başkanı Meşaik Karakuş, " Her ay geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz kahvaltılı toplantımızı her ayın son haftası gerçekleştiriyorduk Ramazan nedeniyle bir hafta önceye aldık her ay bir üyemizin ev sahipliğinde gerçekleşen bugün toplantımıza katılan bütün misafirlerimize hoş geldiniz diyorum.

GTO SEÇİMLERİNDE ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPTIK

Odamızında yoğun çaba sarf ettiği Gebze Ticaret Odası seçimleri  bitti. KAISİAD olarak bu seçimde üzerimize düşeni yaptık. 8 KAISİAD üyemiz Gebze Ticaret Odasında meclis üyesi olarak görev aldı. İçlerinde yönetim kurulu üyesi olan arkadaşımız var.

KAISİAD HİÇ BİR SİYASİ PARTİNİN İÇİNDE YER ALMAZ

Bir diğer gündemimiz ise erken seçim. Yeni bir sistem konuşuluyor. Bu ülkeyi kuranda biz, yönetende biziz, yaşatan da biziz. Bu seçimlerde de elbette ki KAISİAD olarak olmazsa olmazların içinde olur ama hiç bir siyasi grup içinde yer almaz. Üyelerimiz değişik siyasi gruplar içinde zaten çalışıyorlar. Memleketimiz zor günlerden geçiyor. Emeği ile çalışanlardan sonra küçük ölçekli kobiler olarak büyük sıkıntılarımız var. Kısa vadeli çözümler yetmiyor.

KONUKLARA SÖZ HAKKI VERİLDİ

KAISİAD çerçevesinde üyelerin birbiri ile ticaret yaparak birbirlerine katkı yapmalarını istiyoruz. Aramızda eski vekilimiz Ensar Öğüt, eski belediye başkanımız Hüseyin Öztürk var. Değişik sivil toplum kuruluşu, yöre derneklerimizin temsilcilerimiz var. Hepsi bizim için birbirinden değerlidir." dedi.

ÖĞÜT,BİZLER VATAN SEVER İNSANLARIZ

Toplantıda Ensar Öğüt ve Hüseyin Öztürk'te kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Öğüt selamlama konuşmasında, "Sivil toplum örgütleri çok önemli. Sizlerin küçük büyük ticari çerçeve içinde memleketlerinizden geldiğiniz günleri hatırlıyorum. Ferdi olarak gelen var, ailesiyle gelen var ama sermayesiz geldik. Okuyanımız oldu. Çalışıp tırnağından artıran oldu. Yavaş yavaş işadamı oldular. Etrafına yardımcı oldular. En güzeli ise kültür birliğimizi yaşatmaktan vazgeçmedik. Biz Doğu Anadolu'nun zenginliklerine sahip bir kültür yapısına sahibiz. Eski bir vekilim. Seçim olur, partiler kapatılır. En önemlisi vatandır. Bizler vatansever insanlar olmalıyız, koltuk sevenler değil." dedi.

MESLEKİ YETERLİLİK EĞİTİMİ VERİLDİ

Konuşmaların ardından mesleki eğitim üzerine bir sunum gerçekleştirilerek KAISİAD üyeleri bilgilendirildi. KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş kahvaltının ikramını gerçekleştiren Çelikhan Yapı sahibi Metin Çelik'e teşekkür etti.

7.GÜN HABER-Özden DEMİRCİ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑