whatsapp

Güncel

KALE OKULLARI ONLİNE EĞİTİMDE GÜVEN VERİYOR

Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak, Kale Kolejlerindeki Online eğitimleri denetledi. Azak, bilgi ve tecrübelerini aktararak Online eğitim noktasında Kale Kolejlerinin gelişimine katkıda bulundu.

27 Mart 2020 Saat: 14:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.836 kez okunmuştur

KALE OKULLARI ONLİNE EĞİTİMDE GÜVEN VERİYOR
KALE OKULLARI ONLİNE EĞİTİMDE GÜVEN VERİYOR

 Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak, “ Yapılan tüm çalışmalar gelecek nesillerimiz için. Bu süreç çocuklarımızın eğitimini etkilememesi için tüm önlemler alındı. 30 Nisan'a kadar kesintisiz KALE SCHOOLS ONLINE EDUCATION devam edecektir. 30 Nisan'dan itibaren hafta sonu dahil 7 gün telafi eğitimi verilecektir. 09.00 -16.10 arası mevcut dersler devam edecek, 16.30 -19.30 arası ise yüz yüze telafi eğitimi ile Corona Virüs tatili eğitim açığı giderilecektir. Kale Okulları her türlü olumsuzluğa karşı tedbirlerini almıştır” diye ifade etti.

Kale Okulları Köseköy Şube Müdürü Cem Dalman, gece gündüz demeden uzaktan eğitime vermiş olduğumuz destek ile öğrencilerimizin mağdur olmaması ve online eğitim konusunda tam destek veren yönetim kurulu başkanımız Bahir Azak'a teşekkür ederim’ dedi...

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑