whatsapp

Güncel

KANDIRALILARDA GÜNDEM REFARANDUM

Gebze Kandıralılar Derneği, Kocaeli eski baro başkanı Av.Mehmet Tamer Solakoğlu'nun sunumu ile refaranduma sunulan Anayasa Değişiklileri konulu bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya STK Başkanları, Dernek üyeleri ve çok sayı

7 Mart 2017 Saat: 08:29
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.752 kez okunmuştur

KANDIRALILARDA GÜNDEM REFARANDUM
KANDIRALILARDA GÜNDEM REFARANDUM

Gebze Kandıralılar Derneği, Kocaeli eski baro başkanı Av.Mehmet Tamer Solakoğlu'nun sunumu ile Refaranduma sunulan Anayasa Değişiklileri konulu bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya STK Başkanları, Dernek üyeleri ve çok sayıda Gebze'li vatandaş katıldı.

ANAYASA DEĞİŞKLİĞİNİ VE REFERANDUM ANLATILDI                     

Başarılı sosyal çalışmaları ile adından sıkça söz ettiren Gebze Kandıralılar Derneği, Kocaeli eski Baro Başkanı Av.Mehmet Tamer Solakoğlu'nun sunumu ile Refaranduma sunulan Anayasa Değişiklileri konulu bilgilendirme toplantısı düzenledi.

YOĞUN KATILIM

Dernek Lokalinde gerçekleşen toplantıya Gebze Kandıralılar Dernek Başkanı Sedat Durmuş ile birlikte Kenan Sert, Mehmet Aydın, İsa Atsız ve İsmet Durmuş’ tan oluşan dernek yönetimi tarafından düzenlenen toplantıya, ADD Gebze şubesi başkanı S.Nilgün Aydın, ÇYDD Gebze Şubesi başkanı Nurcan Çınar, THK Gebze Şubesi başkanı Mustafa Yılmaz ve Gebze Kent Politikaları Geliştirme Derneği Başkanı Ali Fuat Bilir’inde bulunduğu  STK başkan ve yöneticileri ile birlikte çok sayıda dernek üyesi ve vatandaş katıldı.  

SOLAKOĞLUNA PLAKET

Anayasa Değişikliği ve Refarandum hakkında bilgilendirme toplantısında dernek yönetiminin yakından ilgilendiği katılımcılara pasta ve çay ikramının da yapıldığı Kandıralılar Derneğinde Av.Mehmet Tamer Solakoğlu Anayasa değişiklikleri konusunda katılımcılara önemli bilgiler verdi. Soru cevap bölümünde katılımcılardan gelen bir çok soru cevaplandırıldı. Toplantı sonunda dernek başkanı Sedat Durmuş misafir dernek başkanları ile birlikte Av.Mehmet Tamer Solakoğlu’na günün anısına plaket verdi.

 

 7.GÜN HABER

www.yedincigunhaber.com

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑