whatsapp

Güncel

KARABACAK, CUMHURİYET BAYRAMI'NI KUTLADI

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak bütün vatandaşların Cumhuriyet Bayramını kutladı.

28 Ekim 2018 Saat: 12:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.759 kez okunmuştur

KARABACAK, CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLADI
KARABACAK, CUMHURİYET BAYRAMI'NI KUTLADI

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ın yayınladığı mesaj şu şekilde:

"Osmanlı Devletinin son dönemlerinde ülkemizi bölmek ve binlerce yıldır vatan bildiğimiz bu toprakları işgal etmek isteyen güçler aziz milletimizin canı pahasına verdiği kahramanca mücadele sonrası emellerine ulaşamamış ve nihayetinde bu aziz millet Büyük Kumandan Atatürk liderliğinde 1923 yılında küllerinden yeniden doğarak Türkiye Cumhuriyetini kurmuştur. Dün olduğu gibi bugün de ülkemizi bölmek isteyen güçler içte ve dıştaki destekçileriyle birlikte bu vatan topraklarına saldırmaktadırlar. Fakat bağımsızlığına ve vatanına her şartta sahip çıkan aziz milletimiz sayesinde amaçlarına ulaşamayacak ve binlerce yıldır aynı topraklarda kardeşçe yaşayan vatandaşlarımız ülkemizi yarınlara taşıyacaktır.

BAĞIMSIZLIK MÜCADELESİ DEVAM EDECEKTİR

Son yıllarda bütün ihanet girişimlerine karşı yapılan büyük projelerle bölgede lider ülke olan Türkiye Cumhuriyeti emin ellerde 2023 hedeflerine ilerliyor. Tek Vatan Tek Bayrak Tek Devlet ve Tek Millet Binlerce yıldır bu topraklarda bağımsızlık mücadelesi veren aziz milletimiz bu coğrafyada var olmaya devam edecektir. Türkiye Cumhuriyeti Tek Vatan Tek Bayrak Tek Devlet ve Tek Millet olarak ilelebet varlığını sürdürecektir. Dönemin zor şartları altında Türk halkının vatan sevgisi ve bağımsızlık aşkıyla kurulan Türkiye Cumhuriyeti özellikle son yıllarda atılan adımlarla çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşma yolunda önemli mesafeler kat etmiştir.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑