whatsapp

Güncel

KARABACAK'TAN YENİ PROJELER

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, dün düzenlediği basın toplantısında hem sportif hem sosyal-kültürel hem de altyapı alanlarındaki projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Ağırlıklı olarak spor ve sosyal alanlarda yeni yat

24 Kasım 2016 Saat: 08:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.614 kez okunmuştur

KARABACAK'TAN YENİ PROJELER
KARABACAK'TAN YENİ PROJELER

Ağırlıklı olarak spor ve sosyal alanlarda yeni yatırımlar açıklayan Başkan Karabacak, konuşmasını da “Bizi izlemeye devam edin” şeklinde tamamladı.

2016 yılında sadece 350 bin metrekare parke döşendiğini vurgulayan Başkan Karabacak, 2017 yılına ait iki önemli proje hakkında, “Birisi Piri Reis Mahallesi’nde 80 dönümlük arazide Olimpiyat köyü projesi, diğeri de Nene Hatun Mahallesi’nde Kentpark projesi. Bu proje içinde kültür merkezi ve sosyal alanlar da olacak” dedi.

Gebze’nin Balçık köyündeki dev projenin de sürdüğünü ifade eden Başkan Karabacak, bir yerel gazetenin ‘ucube’ şeklinde nitelendirmesine de tepki göstererek, “Bu proje ucube değil, halkımızın yararlanacağı güzel bir projedir. ‘Ne işin var?’ diyorlar. Amaç halkımıza hizmet etmek ise ve imkanımız da varsa değil Gebze, Uludağ ve Kayseri’de de yapmak isterim” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑