whatsapp

Güncel

KARAGÜL:“BÜTÇENİN YÜZDE 80’İ TAŞERONA”

CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Kemal Karagül Çayırova Belediyesi 2016 yılı gelir-gider kesin hesabıyla ilgili olarak, “Bütçenin yüzde 75-80'ini taşerona aktarmışsınız, yani 2016 yılı taşeronlara hizmet yılı olmuş” ded

11 Mayıs 2017 Saat: 12:26
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.597 kez okunmuştur

KARAGÜL:“BÜTÇENİN YÜZDE 80’İ TAŞERONA”
KARAGÜL:“BÜTÇENİN YÜZDE 80’İ TAŞERONA”

“Bütçenin yüzde 80’i taşerona”

CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Kemal Karagül Çayırova Belediyesi 2016 yılı gelir-gider kesin hesabıyla ilgili olarak, “Bütçenin yüzde 75-80'ini taşerona aktarmışsınız, yani 2016 yılı taşeronlara hizmet yılı olmuş” dedi.

 

Çayırova Belediyesi mayıs ayı ikinci oturumu önceki gün gerçekleştirildi, toplantıya belediye başkanı Şevki Demirci başkanlık etti.  Gündemin üçüncü maddesi Çayırova Belediyesi 2016 yılı gelir-gider kesin hesabının görüşülmesi ilgili komisyon kararı okundu. 2016 yılı toplam gelir kesin hesap 74.093.255,98 milyon TL olurken, 2016 yılı gider kesin hesap ise 85.611.122,65 TL oldu. Madde oybirliği ile kabul edildi.  Bütçe ile ilgili olarak CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Kemal Karagül söz alarak partisi adına görüşlerini açıkladı.

BELEDİYE BORÇ BATAĞINDA

Karagül şunları söyledi, “Gerek 2016 gerekse önceki yıllarda SGK'ya prim borçlarının hiç ödenmediğini görüyoruz. Bu gidişle kalan taşınmazları da haciz yoluyla SGK'ya devredeceğinizi tahmin ediyoruz. O yüzden önümüzdeki süreçte yapılandırma yapılıp, borçlar taksitler halinde ödenmelidir. Yapmazsanız hem Çayırova Belediyesini borç batağına, hem de SGK'yı bugüne kadar yaptığınız gibi bundan sonra da zarara uğratmış olursunuz.  Sorum şu; Çayırova Belediyesinin SGK'ya 2016 yılı ve öncesi birikmiş kaç TL borcu vardır? Öğrenmek istiyoruz. Netice itibariyle; Gelir Kalemlerine baktığımızda; Genel Kamu Hizmetlerinde; harcamaların yüzde 74'ünü taşerona aktarmışsınız. Bu nedenle ret veriyoruz. Kamu Düzeni ve Güvenlik Hizmetleri Kalemine, evet diyoruz. Çevre ve Koruma Hizmetleri bütçesinin yine yüzde 80'ini taşerona vermişsiniz. Bu kaleme de ret veriyoruz. dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑