whatsapp

Güncel

KARSLILAR KAZ GECESİNDE DOYASIYA EĞLENDİ

Yerelde önemli projelerle adından sıkça söz ettiren Darıca Karslılar Derneği tarafından geleneksel hale dönüşen Kaz Gecesi Şato Klas Düğün Salonu'nda yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

10 Şubat 2019 Saat: 22:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.675 kez okunmuştur

KARSLILAR KAZ GECESİNDE DOYASIYA EĞLENDİ
KARSLILAR KAZ GECESİNDE DOYASIYA EĞLENDİ

Özden DEMİRCİ / 7.GÜN HABER

Marmara bölgesini kapsayan yoğun nüfusu ile bölgenin en etkili yöre derneklerinden biri Darıca Kars’lılar Derneğinin geleneksel Kaz Gecesi'ne ilgi her yıl olduğu gibi bu senede katılımın çok yoğun olduğu gözlendi. Gece Saygı duruşu ve İstiklal marşının hep birlikte okunması ile kaz ikramı alan davetliler gecede sahne alan sanatçılara halayları ile eşlik etti.  

GECEYE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI RENK KATTI

Kaz geceye Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Ak Parti Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk,  bölgemizin, iş, spor ve siyaset dünyasının tanınan ismi Arif Gülen,KAISİAD ve KAI yönetimi, yöre dernek başkanları ile çok sayıda iş adamı ve yöre halkı geceye katıldı. İlçede görev yapan muhtarlar ve muhtar adaylarıda geceye yoğun ilgi gösterdi.

ADNAN İŞÇİ YERİNDE DURMADI

Derneğin en aktif yöneticilerinden GTÜ şube müdürü Adnan İşçi geleneksel kaz gecelerinde derneğin en aktif yöneticisi olma özelliğini bu gecede de korudu. İşçi, program akışı içerisinde davetliler ve program organizasyonuyla yakından ilgilendi.

DERNEK BAŞKANI ŞEN TEŞEKKÜR ETTİ

Gecede bir konuşma yapan Darıca Karslılar Derneği Başkanı Ali Şen,"Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Kaz gecemizin sonuncusu olan bu organizasyona katılan tüm hemşerilerimize teşekkür ederim." dedi. Daha sonra konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak adeta veda ve helalleşme konuşması yaptı.

KARABACAK’A PLAKET

Darıca Karslılar Derneği Başkanı Ali Şen ve Yönetim Kurulu Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'a gecenin anısına ve 15 yıl ilçeye verdiği hizmetlerden dolayı bir plaket takdim ettiler. Belediye başkanı Karabacak, Karslılara gösterdikleri güven ve samimiyet için teşekkür etti.

BAŞKAN ADAYLARI DAVETLİLERİ SELAMLADI

Gecede Ak Parti ve Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ve CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk'te hemşerilerine yönelik bir selamlama konuşması yaptılar. Siyasi bir içerik içinde olmayan adaylar daha sonra beraberinde geldikleri ilçe yöneticileri, meclis üyeleri aday adayları ve SKM yönetimleri ile birlikte Kaz geceine renk kattılar. Dernek üyesi ve davetliler arasından yöreye özgü yazılan şiirler okundu, halaylar çekildi ve yöreye ait türküler eşliğinde halaylar çeken konuklar geç saatlere kadar eğlendi.

 

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
Adnan İŞCİ 11.02.2019 14:00
Saygıdeğer Özden bey ağzınıza yüreğinize sağlık, Dernek olarak sizlere layık olmaya çalışıyoruz.
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑