whatsapp

Güncel

KARTEPE YOLLARI ASFALTLANIYOR

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçenin dört bir köşesinde yaşamı kolaylaştıran çözüm odaklı çalışmalarına bayram öncesi hız verdi.

24 Ağustos 2017 Saat: 12:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.018 kez okunmuştur

KARTEPE YOLLARI ASFALTLANIYOR
KARTEPE YOLLARI ASFALTLANIYOR

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçenin dört bir köşesinde yaşamı kolaylaştıran çözüm odaklı çalışmalarına bayram öncesi hız verdi. Üst yapı iyileştirmeleri kapsamında kaldırım, kilitli parke döşeme ve asfalt serimi şeklinde çalışan ekipler, Çepni ve Suadiye Mahalle yollarına sıcak asfalt sererek ulaşıma açtı.

               

BAYRAM ÖNCESİ İVME KAZANDI

Kartepe Belediyesi, modern belediyecilik gereklerinden olan ulaşım ağını iyileştirme düzenlemeleri kapsamında yaz dönemi çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kartepe Belediyesi, “yeni bir Kartepe yolunda” ilçenin sahip olduğu tüm zenginlikleri gün yüzüne çıkarmak için “şimdi Kartepe zamanı” sloganıyla çalışmalarını bayram öncesi ivme kazandırdı.

 

ULAŞIMA AÇILDI

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, alt yapı sorunu olmayan güzergahlarda ulaşım hizmetlerini iyileştirme çalışmalarının bir ayağını da Çepni ve Suadiye Mahallelerinde gerçekleştirdi. Kartepe Belediyesi ekipleri Çepni Mahallesi’nde Kaldırım Sokak ile Suadiye Mahallesi’nde İmamoğlu, Meşrutiyet ve Dursun Sokak yollarına sıcak asfalt sererek ulaşıma açtı.

 

DURMAKSIZIN DEVAM

Kartepelileri şık ve güvenli yollarla buluşturma hedefindeki Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, üst yapı iyileştirmeleri çerçevesinde kaldırım, kilitli parke taşı döşeme ve asfalt serimi çalışmaları ile güzergahları günümüz koşullarına uygun hale getirmek için düzenlemelerini durmaksızın devam ettirecek.

 

 

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑